Lauljatar April tähistab koos Sandy Riveraga klubis Privé oma sünnipäeva.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: Club Privé

Sel reedel esineb klubis Privé DJ ja produtsent Sandy Rivera koos lauljatari April´iga. April Morgan on laulja ja laulukirjutaja UK-st, kes esineb Eestis esmakordselt, tähistades ühtlasi klubis Privé ka oma sünnipäeva, mille käigus tulevad esitlusele ka Sandy ja April´i koostöös valminud singlid.

Sandy Rivera on üks liikumapanevatest jõududest Kings of Tomorrow taga ja omandanud kindla koha house-muusika ühe uuenduslikuma tegijana. Juba peaaegu kümme aastat kestnud ning klubimuusikale orienteeritud karjääri jooksul on Sandyst saanud viljakas produtsent, erakordne remixija ja nõutud DJ.

April on Sandy uus avastus, kellega koostöö on olnud lühikese aja jooksul väga viljakas. „Ma ei jaksa enam neid lugusid oma arvutis hoida! Mul on neid palju!!!“ ütleb Rivera.

Sandy ja April kohtusid umbes kolm aastat tagasi Londonis väga ebatavaliselt: April sõitis rattaga ja laulis kõrvaklappidest tulevale muusikale kaasa, kui Sandy autoga mööda sõitis ja kuulis teda laulmas.

Sandy peatas auto ja nad said jutu peale. Järgmisel päeval olid nad juba stuudios ja salvestasid laulu "Take Me Back". Sellele järgnes " I need To Love Me" ja aastal 2013 koos Defected Records´iga anti välja järjekordne singel  "Fall For You", mis on salvestatud aasta varem.

Sandy lisab: „Loo moraal on see, et kui sa oled laulja ja sõidad jalgrattaga, laula kindlasti kaasa.“

Klubis Privé esineb Sandy iga kahe kuu tagant.

Õhtu alguses valib muusikat Heivi S.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles