Heather Mills saab McCartney’lt 510 miljonit krooni

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney poseerib koos oma eksnaise Heather Mills'iga.
Paul McCartney poseerib koos oma eksnaise Heather Mills'iga. Foto: AFP / Scanpix
Kuuldavasti on lahutuse asjus pikka aega kohtuvaidlusi pidanud sir Paul McCartney ja tema eksabikaasa Heather Mills jõudnud kokkuleppele naisele makstava hüvitise suuruse asjus.

Ehkki ametlik summa teatatakse osapooltele alles esmaspäeval, peab McCartney kuuldavasti välja käima 25 miljoni naelsterlingi (umbes 510 miljoni krooni) suuruse summa ehk umbes 4 miljonit naelsterlingit (82 miljonit krooni) iga abielus oldud aasta eest, kirjutab entertainmentwise

«Kohus on otsuse teinud. Osapooled said selle teada sel nädalal,» rääkis allikas ajalehele Evening Standard. «Juhtumit seaduse põhjal analüüsides pidigi Mills umbes 25 miljonit naela saama. Minu arvates on õiglane, et kohtunik sellest kinni pidas.»

Paari pikk ja vihane lahutus on usutavasti Suurbritannia ajaloo kulukaim – kohtukulud küündivad  10 miljoni naela ehk 204 miljoni kroonini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles