Felix Baumgartner ajas Gene Simmonsi ja Ozzy Osbourne`i segamini

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felix Baumgartner
Felix Baumgartner Foto: SCANPIX

Möödunud aasta oktoobris vabalangemise kiiruserekordi püstitanud Austria ekstreemsportlane Felix Baumgartner oli Prantsusmaal Cannes`is, kus ta osales telestaaride üritusel.

Baumgartner avaldas oma Facebooki leheküljel eile foto, millel on teda näha poseerimas koos ansambli Kiss juhi Gene Simmonsiga, edastab tmz.com.

Baumgartner vist aga ei tunne suure ego poolest tuntud Simmonsit kuigi hästi.

Pildi juures on tekst: «Hei, vaadake seda! Olen Cannes`is ja arvake, kellega ma kohtusin!! Ozzy osbourne`iga. Ta on nii lahe! Mulle meeldib ta muusika!»

Ozzy Osbourne on ansambli Black Sabbath laulja. Nii Osbourne kui Simmons on kogunud kuulsust ka nende perekondadest rääkivates tõsielusarjades.

Baumgartneri avaldatud foto sai sadu kommentaare, milles mitmetest ta eksimuse üle irvitatakse. Osa aga on veendunud, et Baumgartner pani meelega vale pildiallkirja.

Pilti levitatakse agaralt sotsiaalmeedias.

Felix Baumgartner tegi  oma rekordhüppe 14. oktoobril 2012. aastal USAs New Mexico osariigi kohal 39 kilomeetri kõrguselt.

Ta eesmärk oli ületada helikiirus. Baumgartneril õnnestus vabalangemisel helikiirus, mis on 1235 kilomeetrit tunnis, ületada. Ta rekord on 1357 kilomeetrit tunnis.

Baumgratneri hüpe kestis kümme minutit. Sellest neli minutit ja 22 sekundit oli ta vabalangemises. Sekleja avas langevarju, olles maapinnast 1,6 kilomeetri kõrgusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles