Paula Abdul: adopteerin lähima 5 aasta jooksul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Abdul
Paula Abdul Foto: AP / Scanpix

Lauljatar Paula Abdul soovib lähima viie aasta jooksul elukaaslase leida ning pere rajada, kuid ei kõhkle last adopteerimast, kui ta ei suuda selle ajaga enda kõrvale õiget meest leida.

44-aastane staar, kelle silmarõõmuks on hetkel restauraator J.T. Torregiani, soovib väga lapsi saada, kuid peab silmas ka tõsiasja, et adopteerimine on ilmselt tõenäolisem valikuvariant, kirjutab WENN.

«Ma tahan lapsi. Ma pean ilmselt adopteerima, sest see peaks minu arvates aset leidma lähima kolme kuni viie aasta jooksul. Ma ei adopteeriks tingimata välismaalt, nagu mõned staarid. Ma tahan lihtsalt tervet last,» ütles Paula Abdul.

Abdul on kaks korda abielus olnud, kuid tal pole lapsi ei näitleja Emilio Estevezi ja teise abikaasa, Brad Beckermaniga. Mõlemad abielud jäid lühikeseks – 1994. aastal lahutas ta kaks aastat kestnud abielu Esteveziga ning ka 1996. aastal sõlmitud abielu spordirõivaste disainer Beckermaniga lõppes 1998. aastal lahutusega.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles