USA rannikult leiti jälle kummaline olevus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal leitud kummaline olevus, niinimetatud Montauki koletis
Möödunud aastal leitud kummaline olevus, niinimetatud Montauki koletis Foto: Wikipedia.org

USAs New Yorgi rannikult leiti jälle kummalise väljanägemisega olevus, mis sai jällegi leiukoha järgi nimeks Montauki koletis.

Samalaadne jäänus leiti populaarsest surfipaigast Montaukist ka möödunud aasta juulis, kirjutab msnbc.com.

Montauki koletise müsteeriumit uuriva Nicky Papersi sõnul võttis temaga ühendust  üks paar, kelle sõnul nad leidsid järgmise Montauki koletise.

Papers sõitis ise sündmuspaika uurima.

«See olevus lõhnas lausa kohutavalt. Tegin temast fotod ja video,» sõnas uurija.

Papersi arvates oli seda jäänust varem hoitud sügavkülmas.

Müsteeriumiuurija lisas, et ei saa välistada selle olevuse seotust lähedal asuva Plum Islandi loomahaigustekeskusega.

«Tegemist võib olla mingi ebaõnnestunud laborikatsega. Selle päritolu kindlaks tegemine on võidujooks ajaga,» lisas mees.

Papersi kinnitusel asutas ta Montauki koletist käsitleva veebilehe, kuna soovis müsteeriumi lahendada ning pakkuda erinevaid teooriaid välja.

«Ma ei ole välistanud ka bioloogilist sõda. Leitud jäänus võib sisaldada midagi toksilist, muutes nii vee kui ka maapinna mürgiseks,» arvas uurija.

Mõned blogijad arvavad, et  esialgse Montauki koletise puhul oli tegemist reklaamtrikiga, millega reklaamiti uut indie-filmi. Jäänus olevat kaua aega vees ligunenud koer, siga või pesukaru.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles