Video: Atacama kõrbest leiti humanoid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atacama kõrbest leiti humanoid
Atacama kõrbest leiti humanoid Foto: SCANPIX

Uues dokumentaalfilmis väidetakse, et paar aastat tagasi leiti Tšiilist Atacama kõrbest väikese humanoidtulnuka surnukeha.

Selle olendi pikkus peast kuni varvasteni on 15 sentimeetrit, edastab Huffington Post.

Dokumentaalfilm kannab pealkirja «Sirius». Selles uuritakse ka alternatiivenergial põhinevaid tehnoloogiaid, mille abil teiste planeetide ja galaktikate olenditel on võimalik siia lennata.

Filmis küsitakse, kas inimkond on universumis ainuke ja ainulaadne või on kuskil veel intelligentseid olendeid.

«Siriuse» filmi taga on endine USA kiirabiarst Steven Greer. Ta on juba pikka aega nõudnud, et USA valitsus avalikustaks tulnukatega seotud materjalid.

Uues dokumentaalfilmis esitatakse ka humanoidi võimalikku DNA järjestust. Samuti näeb seal olendi röntgenpilti.

1993. aastal käivitas Greer projekti The Disclosure Project, mille eesmärgiks oli USA valitsust sundida avalikustama ufosid ja tulnukaid puudutavaid materjale ning seni varjatud energiaallikaid.

«Salajaste ufo failide mitte avalikustamine on suurkorporatsioonide ja finantsoligarhia huvides, kes ei soovi tõde avalikustada, kuna see võib nende huve kahjustada ning nad võimust ilma jätta,» selgitas filmitegija oma seisukohta.

Uue dokumentaalfilmi esilinastus on 22. aprillil Hollywoodis.

Kriitikute sõnul võib olla tegemist järjekordse tulnukapettusega või on selle väikse olendi puhul tegemist mingi seni avastamata liigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles