Raadio Mania omistas No-Big-Silence’ile kaks auhinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence eelmisel aastal MTV sünnipäevapeol
No-Big-Silence eelmisel aastal MTV sünnipäevapeol Foto: Ivo Musting / www.no-big-silence.com

Eile õhtul toimus Radio Mania kuues sünnipäevapidu, mille raames jagas Eesti ainus rokiraadio parimatele ka auhindu.


No-Big-Silence’it tunnustati kahekordselt – bänd pälvis nii «Aasta rockbändi» kui «Aasta 2007 rock DVD» tiitli.

Viimane omistati neile eelmisel aastal ilmunud «Suurte masinate muusika» DVD eest, millele on jäädvustatud vaatemäng Leigo Järvemuusikafestivalil aastast 2005. Auhindade saamist ei osanud No-Big-Silence bändi liidri, Kristo Kotkase sõnul, ette näha.

«Pigem tuli see ikka üllatusena, kuna tavaliselt jääme me auhinnajagamistel kahe silma vahele. Eriti üllatas meid veel see aasta bändi tiitel, kuna tegelikult võiks arvata, et eelmine aasta oli meil pigem rahulik. Aga sellegipoolest on mõnus, kui saab rõõmuga bändi teha ja pärast selle eest auhindu antakse,» ütles Kotkas, kelle sõnul auhindade saamine bändi jaoks midagi väga ei muuda

«Me ei ole varem eriti mingisuguseid auhindu saanud ja praegune olukord on ka nii värske, et ei oskagi eriti midagi tunda. Kui me oleksime pidevalt auhindu saanud, siis see võib-olla tekitaks sellise tunde, et kui järsku mingil aastal ei saa, hakkad mõtlema, et mis sa nüüd valesti oled teinud. Aga kuna me oleme juba aastaid ilma auhindu saamata bändi teinud, ei tunne praegu neid auhindu saades küll veel mingit erilist vastustuse koormat, lihtsalt hea tunne on.»

Hiljuti trummarivahetuse üle elanud No-Big-Silence’it on esimene võimalus uue koosseisuga kontserdilaval näha 9.mail Rock Cafes, kus lisaks astuvad lavale veel Kosmikud.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles