«Talendijahis» säras kuueaastane iluvõimleja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talendijaht
Talendijaht Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Talendijaht» sai kohtunike otsusel edasi pisike iluvõimleja Heleri ja televaatajad hääletasid finaali tüdrukute tantsutrio klubist Shate.

Talente hindasid priimabaleriin Kaie Kõrb, tippkulturist Ott Kiivikas, lauljanna Eda-Ines Etti, teatrimees Ain Mäeots ja humorist Mart Juur.

Türilt pärit Galina mängis kitarri ja laulis. «Iseenesest hea materjal, et poprokk-ansambli vokalistiks saada. Hea, et mängib kitarri ja suudab end saata,» kiitis Ines. Mardi arvates jäi puudu sellele loole vajalikust hüsteerilisusest. Mart ütles ainukesena «ei».

Kostümeeritud Tartu neiud tantsuklubist Shate näitasid kontsadel tantsimist. «Korrektne, õpitud tants, aga oleks võinud olla natuke uhkem ja rohkem koreograafiat,» arvas Kaie, et esitus jäi veidi nõrgaks. Ain soovis tüdrukutele edu ja soovis neid tulevikus näha, mistõttu ütles provokatiivse «ei». Mart ja Kaie andsid samuti vastuhääle.

Grupp Free Cabaret esitas tuleshow. Ott tunnistas, et ei tea, mida tulenumbritest oodata. Antud esitus ei toonud temas esile mingisugust uut emotsiooni. Ain ja Mart kurtsid, et polnud näha ohuelementi. Etteaste ei saanud ühtki punkti.

Saaremaalt pärit karaokefännid Marko ja Kerly esitasid laulu «On küll hilja». Ain oleks tahtnud näha sellest tuntud laulust mingist tõlgendust. Ines toetas teda. Kohtunikelt üks poolthääl.

Järgmisena näitas kuueaastane Heleri iluvõimlemist redelitel. Oti arvates oleks võinud etteaste erinevad elemendid sujuvamalt kokku panna. «Oleks võinud teha nendest liigutustest ilusa numbri. Aga tubli tüdruk,» tunnustas Kaie. Saate esimesed maksimumpunktid.

Järgmisena esines Soomest pärit lauljanna Esther. «Jazzi eripära ongi see, et tuleb laulda tunnetusega. Mulle meeldis see suitsune kähin tema hääles, mis tegi asja sümpaatseks,» ütles Mart. Ain oleks tahtnud lohakamat ja laisemat esitust. Viis poolthäält.

Jüri gümnaasiumi teise klassi tüdrukute trummiansambel esitas oma õpetaja loodud pala «Tantsiv öökull». «Mind jättis see etteaste natuke külmaks,» nentis Ott. Mardi arvates oli tegu harjutusega muusikatunnist. Kaie andis ainukesena poolthääle.

Teatristuudio Veeri Špaga tüdrukud esitasid efektse keskaegse tantsu. «Minu arust väga lahe idee vahelduseks, seda enam, et see vorm annab suure võimaluse fantaseerimiseks,» sõnas Mart. «Võib kritiseerida, et on selgeks õpitud joonis, aga ei ühtegi hoiakut,» lisas Kaie. Mart ja Ott ütlesid «jah».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles