Kärt Anvelt otsesaate eel: ootusärev, aga hirm on ka - ei tahaks sugugi kaotada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärt Anvelt
Kärt Anvelt Foto: Raigo Pajula

Otseülekanne «Mis? Kus? Millal?» neljandast eelvoorust algab Kanal 2s juba homme, pühapäeval kell 20. Seekordse võistkonna koosseisu kuuluvad ka ajakirjanik Kärt Anvelt ja tema riigikogulasest abikaasa Andres. 

Sellel pühapäeval läheb võistlustulle Igor Habali juhitud võistkond. «Kuldvillakus» hämmastas Igor televaatajaid oma fenomenaalsete teadmistega ja võitis viis saadet järjest. Lisaks on ta mälumängu EMi hõbe, Eesti meister ja paljude teiste tiitlitega pärajatud mälumängur.

Igor Habali võistkonda kuuluvad ajakirjanik Kärt Anvelt, filmilavastaja Peeter Simm, riigikogu liige Andres Anvelt, tõlkija Mart Rummo ja ärimees Allan Kaldoja.

Kärt Anvelt tunnistab, et tema närvid on pühapäevase otsesaate eel pingul. «Ootusärevus seetõttu, et saade on äge. Aga hirm on ka – ei tahaks sugugi kaotada!» räägib Kärt. «Oluline on tähelepanu küsimuse kuulamisel ning sellele järgnev analüüs, kus kogu võistkond kaasa lööb ning erinevaid variante välja pakub. Küsimus ongi selles, kas ma suudan olla piisavalt tähelepanelik ning nutikas,» võtab Kärt Anvelt oma võistluse-eelsed meeleolud kokku.

Saates peab tarkade võistkond vastama televaatajate saadetud põnevatele küsimustele. Erinevalt tavamälumängudest võimaldavad «Mis? Kus? Millal?» küsimused loogilist ja loomingulist tuletamist ega eelda täpseid fakti-teadmisi. Kui võistkond ei suuda küsimusele õigesti vastata, võidab selle autor kuni 700 eurot puhtalt kätte.

«Mis? Kus? Millal?» esimeses eelvoorus kaotas Jüri Aarma võistkond televaatajatele 4:6. Teises eelvoorus noppis Jaan Alliku võistkond kerge 6:3 võidu. Eelmisel pühapäeval tabas Arko Oleski võistkonda aga tõeline katastroof – televaatajatele tuli alla vanduda seisuga 1:6.

Otseülekanne «Mis? Kus? Millal?» neljandast eelvoorust on Kanal 2 eetris pühapäeval kell 20, kohe pärast huumorisaadet «Heeringas Veenuse õlal».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles