Video: Jeremy Irons homoabieludest: kas isa ei tohi oma pojaga abielluda?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Irons homoabieludest: kas isa ei tohi oma pojaga abielluda?
Jeremy Irons homoabieludest: kas isa ei tohi oma pojaga abielluda? Foto: Youtube

Oscari võitjast Briti näitleja Jeremy Irons võttis selle nädala kolmapäeval sõna homoabielude teemal, öeldes, et tal ei ole selle suhtes seisukohta.

Näitleja tõdes samas, et homoabielude lubamine toob kaasa väga erilisi ja kirevaid suhteid, ka peresiseseid suhteid, kirjutab Huffington Post.

«Kas isa ei tohi oma pojaga abielluda?» küsis Irons.

Ta lisas, et kui isa abiellub oma pojaga, siis ei ole tegemist intsestiga, sest kaks meest ei ole suutelised bioloogiliselt järglasi tootma.

Ironsit huvitas ka küsimus, kas samasooliste abielus saab isa oma varandust pärandada pojale nii, et poeg ei pea selle eest makse maksma, kuna nad on abielus.

«Tundub, et samasooliste abielude eest võitlemine on lihtsalt võitlemine võitlemise pärast, mitte midagi muud. Kuidas see traditsioonilist abielu mõjutada võib, ei ole veel teada ja see teeb mind murelikuks,» selgitas Irons.

Näitleja rõhutas, et ta ei ole samasooliste abielu poolt ega vastu.

«Inimesed elagu nii, kuidas nad end õnnelikuna tunnevad. Elades koos teisega, olgu selleks siis elukaaslane või koer, on suurepärane. Arvan, et seksil on elus üsna väike roll. See on lihtsalt ületähtsustatud,» selgitas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles