Anis Arumets annab tasuta kontserdi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: promo

Täna on Muusikalabor' live kolmas tasuta kontsert! Kui kevade algust tähistasime võrgutava NION lauljatar Keit Triisaga, siis nüüd on paras aeg pöörata kurss vägevate meesartistide suunas.

Pilkupüüdev Anis Arumets annab tasuta kontserdi ja ootab publikut endaga kaasa - kevadiselt värsketesse nootidesse sukelduma!

BändCämp korraldab Ikevald Rannapi eestvedamisel elava muusika kontserdisarja, mille sarnast pole Tallinna vanalinnas varem nähtud.

Korraldaja kirjeldab entusiastlikult: «Kõik sarjas üles astuvad Eesti artistid on meeliköitvalt andekad – seda niikuinii - aga see kirg ja lavaline keemia, mis nende esitusi saadavad, muutuvad Muusikalabori käigus lausa käegakatsutavaks. See tunne on lihtsalt võimas!»

«Seitse kontserti korraldame meie, kaheksanda kontserdi akordid valivad aga Muusikalabori sõbrad. Selleks tulebfacebooki fännilehel anda hääl koosseisule, keda seitsmest artistist oodatakse kõige enam lavale tagasi,“ kutsub Rannap kõiki fänne ise julged ja aktiivsed ürituse korraldajad olema.

Täna toob Anis Arumets lavale akustilise kontserdi!

Kaverdades erinevaid lugusid, on tema repertuaar äärmiselt lai, kuid kõiki lugusid interpreteerib ta omas võtmes. Kuulajatele soovib Anis pakkuda eelkõige elamust, kerget närvikõdi ehk...

Anis levitab kevade motot: «Selleks, et head show’d ja elamust pakkuda, pole vaja olla parim laulja ega pillimees.»

Noored, andekad ja energiast pakatavad artistid on igal neljapäeval kohas, kus muusika trummeldab katseklaasidel – ainukeses Tallinna tõelises Laboris aadressil Suur-Karja 10. Kontserdi algus kell 21.00.

Muusikalabori ja järgmise nädala artistide kohta leiab rohkem infot SIIT ja SIIT.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles