Suur pildigalerii: Cirque du Soleil «Alegria» esietendus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 3. aprilli õhtul andis tsirkusekunsti absoluutne tipp CIRQUE DU SOLEIL Tallinnas esietenduse ALEGRIA. Show'd kestavad Saku Suurhallis kuni pühapäeva, 7. aprillini.

Eestisse Cirque du Soleil’ etendusi toonud BDG Musicu peapromootor Eva Palmi sõnul tõestas eilne etendus taas, et Päikesetsirkuse puhul on tegemist maailma tsirkusekunsti absoluutse tipuga.

«Alegria’t peetakse Cirque du Soleil’ visiitkaardiks - siin on kõike, mille poolest Päikesetsirkus endale kuulsust kogunud – hullumeelsed akrobaatilised trikid, imeilusad kostüümid, liigutav muusika, parimad tsirkuseartistid.

Ning taas oli äärmiselt hea meel nautida tsirkuseetendust, kus ei piinata loomi, vaid pannakse proovile inimkeha võimed. Eilne Alegria show läks igati korda, mida kinnitab ka meie publiku soe vastuvõtt ning pikk ja tormiline aplaus, millega pealtvaatajad artiste etenduse lõpus tänasid. Soovitan kõigil, kellel ei ole veel piletit, leida võimalus ja võtta aega, et kogu perega koos Alegria’t vaatama minna, mis on ühtlasi ka paljude arvamusel Cirque du Soleil’ üks peresõbralikumaid etendusi. Kasutage võimalust külastada Päikesetsirkuse muinasjutulist maailma, sest hetkel on väga raske öelda, millal see uskumatu trupp taas Eestisse tulla võiks,» lisas Palm.

Cirque du Soleil’l on kokku 21 omapärast etendust. Osa nendest on alalised show'd maailma suurtes metropolides nagu Las Vegas, New York, Tokyo, Macau, ning teised tuuritavad aasta vältel üle maailma ringi. Tallinnasse tõi seekord Cirque du Soleil salapärase ja lummava show Alegria.

Alegria tähendab hispaania keeles vaimustust, rõõmu ja juubeldamist. Alegria on tuju, meeleseisund, see on show, kus kuninga narrid, kerjused, tänavamuusikud, vanad aristokraadid ja lapsed loovad muinasjutulise maailma. Alegria on midagi enamat kui lihtsalt tsirkuseetendus. See on kaasakiskuv ja kordumatu elamus, mis kütkestab igas eas vaatajaid.

Alegria on salapärane ja lummav tipptasemel akrobaatiline vaatemäng kogu perele!

Maailmakuulus CIRQUE DU SOLEIL annab Tallinnas, Saku Suurhallis veel kuus etendust kuni 7. aprillini.

Etenduste ajad:

4. aprill (neljapäev)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

5. aprill (reede)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

6. aprill (laupäev)

kell 15:00 (uksed avatakse 14:00)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

7. aprill (pühapäev)

kell 14:00 (uksed avatakse 13:00)

kell 18:00 (uksed avatakse 17:00)

Alegria etendus kestab kokku 2,5 tundi, kuhu mahub vahele 30- minutiline vaheaeg.

Cirque du Soleil (Päikesetsirkus) loodi 1984. aastal Kanadas Guy Laliberté ja noorte tänavaesinejate trupi poolt väga lihtsal eesmärgil – lõbustada publikut, näha maailma, ning ise sellest kõigest rõõmu tunda. 

Tänaseks on ettevõttel 5000 töötajat, kelle hulka kuulub enam kui 1200 artisti 50 erinevast riigist. Cirque du Soleil on toonud imetlust ja rõõmu sajale miljonile pealtvaatajale 300 linnas viiel mandril.

Piletid Cirque du Soleil’ Alegria Tallinna etendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil ainult Ticketpros - internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Lastele kehtivad soodushinnad.

Vaata pildigaleriid etendusest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles