«Mehed ja naised» täna Kanal 2s!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mehed ja naised»
«Mehed ja naised» Foto: Marion Pettai

Täna kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere juhitud meelelahutussaade «Mehed ja naised».

«Mehed ja naised» on ühtaegu lõbus ja silmaringi avardav saade meeste ja naiste rabavatest erinevustest.

Mida ja miks oskavad mehed paremini kui naised? Miks mehed ei märka, et naine on uue soengu teinud? Kas naisi on võimalik «ilusaks juua»? Ja kas naised ihkavad enda kõrvale pigem soliidset härrat või lahedat seiklejat?

Nendel ja teistel intrigeerivatel teemadel arutlevad sel hooajal Erki Nool, Anne Veesaar, Gerli Padar, Linnar Priimägi, Krista Lensin, Sepo Seeman, Marilyn Jurman, Aivar Riisalu, Pille Minev, Martin Parmas, Kertu Jukkum, Henrik Norman, Grete Klein, Heimar Lenk, Margit Härma, Jaagup Kreem, Merlyn Uusküla, Antti Kammiste, jpt.

Hoogsas saates kohtub hariv populaarteadus lõbusa mängulisusega. Stuudios kommenteeritakse, eksperimenteeritakse ja vaieldakse tuliselt – ikka selleks, et mõista, miks naised ja mehed on nii erinevad. Saatesse on pikitud ka põnevaid videolõike erinevate katsete ja näitlike selgitustega.

«Mehed ja naised» kutsub ka kõiki televaatajaid kaasa lööma, sest saates läbiviidava testi tulemusena saab igaüks enda kohta uut ja huvitavat teada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles