Stig Rästa ei välista, et tulevikus veel Tomiga koos bändi teeb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Outloudz
Outloudz Foto: etv,err.ee

Elu24 postkasti laekus vihje murelikult lugejalt, kes kurtis, et Tomi Rahula on ansamblist Outloudz lahkunud.

Vihje saatja KJ kirjutab: «Outloudzist on lahkunud Tomi Rahula. Ei tea, kas Tomil pole enam aega Anni kõrvalt bändi teha või ei meeldi talle  Outloudzi uus stiil? Igatahes, Outloudzi Facebooki lehel puuduvad andmed Tomi Rahula kohta ja ka viimastel kontsertidel pole Tomit olnud.»

Elu24-l õnnestus bändi ninamehelt Stig Rästalt saada paar kommentaari Tomi lahkumise ning ansambli tulevikuplaanide teemadel.

1. Tomi n-ö ametlikult ansamblist ei lahkunudki, pigem lisandusid uued tegijad. Kas tegu oli pikemaajalise protsessiga või tuli ka teile lahkumisuudis üllatusena?

Tomi ikkagi lahkus bändist ja lavalisest tegevusest. Tegu oli pikemaajalise protsessi ja arusaamisega kõigi poolt, et ega inimene ei suuda ennast lõhki rebida ja kõige meelepärasega tegeleda ja eks sellest ka vastavad otsuse.

2. Kui pikalt olete koos Tomiga muusikat teinud?

Tomiga oleme tegutsenud selle bändi kallal aastast 2011, aga enne seda juba ammu tegime koos bändi ka Slobodan River nimelise grupi all ja ma ei välista, et me kunagi veel ühe bändi loome.


3. Millised on teie tulevikuplaanid? On teid võimalik lähiajal kuskile kuulama tulla? Jaga aga lahkesti infot!

Tulevikuplaanid on muusikat täis. Oleme teinud uue muusikaga kõvasti proove ja loomingulne töö on ka olnud pikk ja põhjalik. Outloudzi täienenud koosseisu saab näha juba sel laupäeval TMW raames Rock Cafes, kus alustame oma kontserti 22.30 paiku.

Varsti näeb ilmavalgust ka uus singel, mis tuleb ka sel laupäeval Rock Cafes esitlusele, nii et soovitan kohale tulla kuulama ja arvama, mis nendest lauludest meie järgmine singel olla võiks.

 

Elu24 soovib meestele tuult tiibadesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles