«Unelmate pulma» kaunitarid kirjeldasid unistuste pulmakleiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Unelmate pulm" osalejad koos saatejuht Elo Mõttusega. Paarid vasakult paremale: Dmitri ja Liisa, Ardo ja Kairi, Maido ja Evelyn.
"Unelmate pulm" osalejad koos saatejuht Elo Mõttusega. Paarid vasakult paremale: Dmitri ja Liisa, Ardo ja Kairi, Maido ja Evelyn. Foto: Indrek Galetin

Kanal 2 kevade kõige romantilisema tõsieluseriaali «Unelmate pulma» tänases osas nägid vaatajad üht kihlumislugu, üht kohtamislugu ja kirjeldusi unelmate pulmakleidist.

Saate osalised on Liisa ja Dmitri, Evelyn ja Maido, Kairi ja Ardo ning võitjapaarile korraldatakse suurejooneline pulmapidu.

Seekordsed vahekohtunikud olid kaks korda teineteisega abiellunud Veronika ja Aarne Valmis.

Ardo ja Kairi kihlumise lugu

Esimeseks näidati Ardo ja Kairi kihlumise lugu. Nad lendasid tagasi Egiptusest ning Ardo oli otsustanud naise kätt paluda lennukis.

Esmalt tuli sõrmus kotist kätte saada ning mees kasutas juhust, kui Kairi tualetti läks.

Teine probleem oli, kuidas istmelt püsti saada ning ta ütles, et läheb ka WCsse. Selle asemel laskus Ardo hoopis vahekäigus ühele põlvele, palus kaasreisijate tähelepanu ning küsis: «Kairi, kas sa tuled mulle naiseks?»

Kairi küsis seepeale, kas ta on lolliks läinud. Ardo kinnitas, et ei ole, ning siis kõlas Kairi kõhklematu «jah».

Ardo kohta tuli vihje

Saatejuht päris Ardolt aru seoses vaatajatelt tulnud vihjega. Ardo selgitas, et probleem tekkis ankeedi täitmisel tekkinud arusaamatusega.

Selles oli küsimus, kas teil on lapsi, ning ta eeldas, et seda küsiti neilt Kairiga koos, mitte personaalselt.

Kairi ütles, et ta teab kallima 7-aastasest pojast juba ammu. Ehkki ta selle teadmise peale just rõõmust lakke ei hüpanud, aktsepteerib ta Ardo ülivahvat poega.

Dima ja Liisa kohtumise lugu

Nüüd nägid vaatajad Dima ja Liisa kohtumise lugu. Dima töötab klubis baarmenina ning ühel peol küsis Liisa talt telefoninumbrit.

Dima päris võõrastele oma numbrit väga jagada ei taha, sest neid huvilisi tüdrukuid on ikka palju. Lõpuks soostus ta siiski andma, sest juba seesama õhtu hakkas neiu talle sümpatiseerima.

Liisa Dimale ei helistanudki, vaid nad hakkasid kahe kuu pärast internetis suhtlema. Alles kolme kuu pärast tekkis Liisal mõte kokku saada.

Unelmate pulmakleidid

Tulevastele pruutidele ulatati kätte paber ja pliiats ning nad pidi joonistama oma unelmate pulmakleiti.

Moekunstnik Tiina Talumees ütles, et nende piltide järgi ei oskaks veel peale hakata, ning noorikud kirjeldasid kleite täpsemalt.

Evelyni kleidil peaks olema hästi kahar seelik, mille peal on midagi pehmest tüllist. Ülemine osa peaks olema korsett.

Kairi oma koosneb samuti korsetist ja seelikuosast. Korsett peaks olema pitsilisest matrjalist ning seljaosa läbikumav. Kairi tahaks kolmekihilist maani loori.

Liisa pole veel materjalidele mõelnud, kuid korsett võiks olla kivikestega ning seelik mitmekihiline. Pruudikleidi juurde peaks kuuluma kindad ning poolde selga ulatuv loor.

Kuigi kõik pruudid unistasid valgest kelidist, ütles moekunstnik, et värv ei pea ilmtingimata valge olema. Samuti kinnitas ka, et lipsukandmine on peigmehe täiesti vaba valik.

Päris probleemideta ei saa

Evelyn ja Maido tunnistasid, et ikka päris probleemideta läbi ei saa. Maido on väikest viisi töönarkomaan ning Evelyn nõuab mõnikord ebasobival hetkel tähelepanu.

Sama asi põhjustab mõnikord pingeid Liisa ja Dima vahel.

Viimaks rääkisid vahekohtunikud, miks nad kaks korda abielluma on pidanud. Nende esimene pulm oli nö tudengipulm ja küllalt tagasihoidlik, 17 aasta pärast abiellusid nad uuesti ja siis juba suurejooneliselt.

Vahepealse lahkumineku põhjustas nende sõnul mõlema suur emotsionaalsus.

Kohtunikud valisid oma soosikuks Evelyni ja Maido, sest tundsid nendes mingil määral ära ennast 25 aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles