Märtsis käivitub telekanal TV6

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Vara
Toomas Vara Foto: Mihkel Maripuu

Eesti teleturule jõuab alates 24. märtsist uus telekanal TV6 – meelelahutuskanal, mis on mõeldud nooruslikule vaatajale.

«Kuna suured kodumaised telekanalid muutuvad oma vaatajaprofiililt pidevalt vanemaks, siis on aeg tuua turule telekanal, mille põhisihtgrupiks on inimesed vanuses 15-35,» selgitas TV3 tegevjuht Toomas Vara.

«Noortele ja aktiivsetele pakutakse täna telerist vähem, kui nad seda sooviksid,» põhjendas ta.

TV6 arendusjuhi Oliver Rätsepa sõnul on tegemist juba tuttava brändiga Skandinaaviast ja Lätist.

«Positsioneeritud on TV6 ehk pisut enam linnainimestele ning ka mõnevõrra nooremale publikule kui Eesti keskmine vaataja,» märkis Rätsep.

Tema sõnul on tegemist meelelahutuskanaliga, mille programmis nii filmid, seriaalid kui ka omatoodang.

Programmijuhi Merlyn Rei sõnul jõuavad ekraanile nii tuntud kui ka täiesti uued saated, seriaalid, dokumentaalsarjad ja filmid.

Näiteks juba avanädalal algab Rauno Märksi juhitav igapäevane meelelahutussaate «Meeletu maailm».

Uutest sarjadest ootavad TV6 vaatajat näiteks USAs tohutut populaarsust kogunud põnevussari «Haihtunud» («Vanished»), kultusmultikas «Perepea“ («Family Guy») ning mitmete auhindadega pärjatud ulmesugemetega komöödia «Eureka».

Tuttavatest sarjadest näiteks «Kolmas kivi päikesest», «Simpsonid», «Tähevärav SG1», «Matrjoškad», «Kutsuge Cobra 11» jpt.

TV6 filmivalikus on nii kassahitte kui ka alternatiivkino - näiteks laupäevane «Õuduka õhtu“.

TV6 on nähtav kaabel- ja digilevis alates 24. märtsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles