Vaata, kuidas Cirque du Soleil valmistus esietenduseks Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul esines Tallinnas Saku Suurhallis maailmakuulus CIRQUE DU SOLEIL, kes tõi esimest korda Eestisse enda visiitkaardiks saanud show ALEGRIA.

Päeval tegid akrobaadid Saku Suurhalli backstage`is tõsist trenni, valmistudes õhtuseks etteasteks.

See on maailmakuulus etendus, millest võtab osa 55 artisti 15 riigist, ühendab endas kõrgetasemelise akrobaatika, liigutavad etteasted, elavas esituses originaalmuusika ning huvitavad lavalahendused.

Elu24l oli võimalus kiigata Cirque du Soleili kulisside taha, kus tehti trenni nii õhtuseks etteasteks, kui harjutati ka uusi numbreid tulevaste show`de tarbeks. Samuti saime kiigata esinejate garderoobi, õmblustuppa ja puhkenurka. 

Baroki- ja ooperihõnguline show Alegria pakub atleetlikkust ja artistlikkust ülistavat imelist vaatemängu. Elegantsetes, pea ebamaistes etteastetes demonstreeritakse muljetavaldavat osavust, jõudu ja kiirust.

Etendusel saab näha hingetuks võtvaid akrobaatikatrikke, sealhulgas dramaatilist ja ühtaegu sensuaalset etteastet rippkangidel ning hulljulgete õhuakrobaatide kartmatuid hüppeid püüdjate haardesse enam kui 12 meetri kõrgusel lava kohal.

Batuutidel, mis ilmuvad justkui võluväel lavapõrandasse, kantakse ette energiast pakatav ülitempokas vaatemäng elegantsete sünkroonsaltode ja koreograafiliste kujunditega.

Vahetult enne õhtust etteastet tegid Cirque de Soleil akrobaadid Saku Suurhalli backstage`is ja laval tõsist trenni ning õmblejad lisasid kostüümidele viimast lihvi, et viia publik muinasjutulisse imedemaailma.

Kiika pilte ja videolõike!

Etenduste ajad:

3. aprill (kolmapäev) ESIETENDUS

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)4. aprill (neljapäev)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

5. aprill (reede)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

6. aprill (laupäev)

kell 15:00 (uksed avatakse 14:00)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

7. aprill (pühapäev)

kell 14:00 (uksed avatakse 13:00)

kell 18:00 (uksed avatakse 17:00) LISAETENDUS

Alegria etendus kestab kokku 2,5 tundi, kuhu mahub vahele 30-minutiline vaheaeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles