Lass: paneksin Õhtulehe kinni, kui selle peatoimetajaks saaksin

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: elu24.ee

Kanal 11 saates «Õhtusöök kahele» on Carmeni vestluspartneriks seekord Liis Lass, kes saadaks kõik Õhtulehe ajakirjanikud esimese asjana puhastuskuurile Tiibetisse, kui see tema võimuses oleks.

Carmen: Mida teeksid, kui sind pandaks Õhtulehe peatoimetajaks?

Lass: Loomulikult paneksin ma selle väljaande kinni.

Carmen: Ei, ei, sa ei saanud aru, sind pannakse peatoimetajaks ja sulle antakse vastutus ja sa pead hakkama nüüd toimetama...

Lass: Vaat, Õhtulehe bränd on nii läbiimbunud sellest stereotüüpsest valskusest... Spordilehekülg on võib-olla adekvaatne, sest nad arvatavasti kopeerivad seda sisu kuskilt.

Aga seal, kus toimub toimetuse töö, see plats tuleks teha puhtaks! Ma ei usu, et inimesed, kes on teinud sellist tööd, on võimelised sada protsenti muutuma. Ma saadaks nad võib-olla Tiibetisse aastaks ajaks puhastuskuurile.

Seda ajalehte peavad tegema ikka inimesed, kes usuvad positiivsesse meediasse. Staaride elu tuleks kajastada positiivselt ja neutraalselt. Aga eesti meedia läheb isiklikuks, ta võtab seisukoha...

Õhtusöök kahele on Kanal 11 eetris neljapäeval kell 21.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles