Koit Toome ja Kerttu Tänav: meil on kõik hästi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Kerttu Tänav «Tantsud tähtedega» 4.saates
Koit Toome ja Kerttu Tänav «Tantsud tähtedega» 4.saates Foto: Artur Sadovski

Rõõmusõnum neile, kes jõudsid juba kurvastada, et iluspaar Koit Toome ja Kerttu Tänav on lahku läinud – see ei vasta tõele ja noored on endiselt koos ning kinnitavad nagu ühest suust, et jutud suhtekriisist on väljamõeldis.

Veebruari keskel jõudis ajakiri Naisteleht pajatada loo, nagu poleks noorte armastus aastalõppugi üle elanud – Koit ja Kerttu olevat nii omavahel kui ka sõpradele pihtinud, et suhe ei toimi ning otsustanud lahku minna, kirjutas SL Õhtuleht.

Koit aga kinnitab, et lugu oli pastakast imetud: «Me ei suuda seda kontrollida, mida ajakirjandus kirjutab, kuid kõik on hästi.»

Koit tunnistab, et ajakirjanduse pingsa tähelepanu all on nii temal kui ka Kerttul keeruline.

«Lugusid on isegi nii tehtud, et pole räägitud ei minu ega Kerttuga - imetakse sulepeast välja mingi lugu, mis ei vasta absoluutselt tõele,» pahandab laulja.

Pidev meediasurve on Koidu hinnangul suureks needuseks ja maailmas on väga palju näited, kus suhted on purunenud just meedia surve tõttu.

«Minule ei olnudki see nii suur probleem, aga Kerttule kindlasti rohkem, sest tema ei olnud sellega harjunud,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles