Tupiktänava-Raul ei hakka sõbra eidega sebima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi sarjas «Tupiktänava mehed»
Märt Avandi sarjas «Tupiktänava mehed» Foto: promo

Juba sel neljapäeval Kanal 2's alustav uue komöödiasarja «Tupiktänava mehed» peategelasteks on pisisuli Raul (Märt Avandi) ja tossike Artur (Jaan Pehk), kelle peamiseks eesmärgiks on võimalikult kiiresti rikastuda.
 

Järgnevalt iseloomustavad sajra tegelased üksteist lühidalt:

Anne (Lenna Kuurmaa): «Artur on täiesti normaalne mees, ema võib ju ohkida, aga tänapäeval saavadki mehed hiljem täiskasvanuks. Mis jutt see on, et tal käsi küljes ei ole? On küll! Nad ei saa emaga lihtsalt läbi, häh, mulle ei meeldikski, kui mu mees mu ema lükata-tõmmata oleks. Isaga saavad nad väga kenasti omavahel, ma olen ise ka rohkem isa tütar. Ma arvan küll, et me oleme, just nii nagu me oleme, koos, väga õnnelikud.»

Artur (Jaan Pehk): «Anne on parim. mis mu elus on juhtunud. Ma ei mõista ise ennast nii hästi kui tema mind. Vahepeal ma talitan omasoodu, aga pärast tuleb välja, et nii, nagu Anne mõtles, ongi kõige parem. Vikile olen nagu oma poeg... Äi on väga tore mees! Heljuga on keerulisem, aga ma arvan küll, et me oleme, just nii nagu me oleme, koos, väga õnnelikud.»

Viki (Aleksander Eelmaa): «Anne on täpselt minusse. Minu suust kukkunud. Väga tark tüdruk! Artur on suurepärane väimees. Emakeele õpetaja... Hea südamega kah. Me käime koos jalutamas, väikesed loodusevaatlused, meeste jutud sinna juurde. Heljuga on keerulisem, temaga on mul sedapidi, et kuni surm meid lahutab aga ma arvan küll, et me oleme, just nii nagu me oleme, koos, väga õnnelikud.»

Raul (Märt Avandi): «Ma olen lihtsalt peretuttav. Arturi parim sõber ka. Me oleme Artuuroga lahutamatud. Kogu aeg koos. Viki, Arturi äi, on ka väga chill vend, me ikka puutume tihedalt kokku. Ja Anne, Arturi naine, kift tšikk, see oli kunagi must veits sisse võetud, eks on siiamaani, aga, noh, ma ei hakka ju parima sõbra eidega miskit lörtsima. Never! Helju on igavene kiusupunn, aga no mind hoiab! Ma saan aru, et neil ei ole kedagi, on üksikud, hoian silma peal, ma arvan küll, et me oleme, just nii nagu me oleme, koos, väga õnnelikud.»
  
Sarja esimene episood «Seksfilm» viib vaataja väikese linna meeste ellu. Seekord pakub Raul Arturile välja, et võiks vändata seksfilmi, mille peaosades säraks sõber Artur oma naisega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles