Galerii: Nõmme Kalju ja FC Flora dramaatiline lahing Kadrioru staadionil

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna 
tähtsaim kohtumine, karikafinaalmäng FC Floraga 12.05.09 Kadrioru staadionil
Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna tähtsaim kohtumine, karikafinaalmäng FC Floraga 12.05.09 Kadrioru staadionil Foto: Jelena Rudi
Kadrioru staadionil võitis eile, 12. mail, FC Flora Eesti jalgpalli karikafinaalis Nõmme Kalju pärast 0:0 lõppenud normaal- ja lisaaega penaltiseerias 4:3.

Mõlemad vutiklubid pakkusid seekord pealtvaatajatele ülimalt haarava ja dramaatilise lahingu. Lisaks päikesepaistelisele õhtupollikule, valitses Kadrioru staadionil ka tänu Flora ja Kalju fännidele suurepärane õhkkond. 

Superhästi mängisid ka mõlema võistkonna väravavahid - Floral Mihkel Aksalu ja Kaljul Rene Kaas. Lisaaja algul jäi Nõmme Kalju vähemusse tänu Sergei Terehhovi punasele kaardile. Penaltiseerias juhtis aga Kalju mõlema meeskonna kolme löögi järel 3:2, kuid eksis kahel viimasel löögil. Flora viimasest lööjast, Alo Dupikovist saigi seekord võiduvärava autor.

Mängijatele olid kaasa elamas ka paljud meie tuntud sportlased, poliitikud ja seltskonnategelased. Vaata pildigaleriid!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles