Naine istus kaks aastat WC-potil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prill-laud
Prill-laud Foto: Wikipedia.org

USAs Kansase osariigis Ness Citys hämmastas politseid juhtum, kus üks naine istus kaks aastat oma poiss-sõbra korteris WC-potil.

Nessi maakonna šerifi Bryan Whipple`i kinnitusel oli naise nahk poti prill-laua külge kinni jäänud, kirjutab Yahoo news.

«Me kasutasime kangi, et prill-lauda poti küljest lahti saada. Naine, koos tema istmiku küljes oleva prill-lauaga toimetati haiglasse, kus see ta keha küljest eemaldati. Nimelt oli naine potil nii kaua olnud, et ta nahk oli sinna külge hakanud kasvama,» selgitas šerif.

Politseinike sõnul langetab kohtunik lähiajal otsuse, kas 35-aastase naise poiss-sõbrale esitatakse süüdistus hoolimatuses.

«Naine polnud poti külge liimitud. Ta polnud ka kinni seotud. Ta keha oli sinna lihtsalt kangestunud,» lisas Whipple.

Potil olnud naise poiss-sõber sõnas, et viis naisele iga päev süüa ja juua ning küsis iga kord, millal ta sealt lõpuks püsti tõuseb.

Poiss-sõbra kinnitusel oli naine talle iga kord öelnud, et võib-olla homme. Mehe arvates ei tahtnudki naine WCst väljuda.

Politsei lisas, et päästeteenistus sai kõne, kus üks mees selgitas, et ta tüdruksõbraga on midagi valesti.

Politsei leidis helistaja korterist naise istumas WC-potil.

«Ta oli nagu natuke segaduses ning ta jalad olid kõhetunud. Naine ei soovinud meie abi, öeldes, et temaga on kõik korras ja ta ei taha mitte kuhugi minna,» lisas Whipple.

Šerifi sõnul ei soovinud naine nende korraldusele alluda.

Wichita haiglasse toimetatud naise tervislik seisund hinnati rahuldavaks. Seni pole andmeid selle kohta, kas naise vaimne tervis on korras või mitte.

Politsei keeldus avalikustamast juhtumiga seotud naise ja mehe nime, kuid lisas siiski, et juhtum oli korteris, mis kuulub Kory McFarreni nimelisele isikule.

Politsei asus juhtumit uurima.

Naist tundvate isikute kinnitusel oli tal raske lapsepõlv ning teda olevat kodus kinni hoitud. Hiljem olevat see naine töötanud vanadekodus, kuid mis tööd ta seal tegi, pole teada.

«Mind ei üllata, et temaga nii juhtus. Pigem üllatab mind see, miks naise poiss-sõber varem abi ei kutsunud,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles