Koostis:
18 viilu röstsaia
Koostis:
18 viilu röstsaia
Kate 1:
7 muna
6 spl hapukoort
soola
natuke sinepit
Kate 2:
2 karpi tuunikala vees
100 g riivjuustu
6 spl hapukoort
sool
Keedetud munad hakkida, eraldada sealt osa kaunistuseks, ülejäänud hakitud munad segada hapukoorega ja maitsestada soolaga.
Teise katte jaoks segada ilma vedelikuta tuunikala, riivjuust ja hapukoor, maitsestada.
Röstsaia viiludel lõigata neljast küljest koorikud ära ja laduda alusele. Mina tegin kolme kihilise, iga kiht kuus saiaviilu.
Esimene kiht katta tuunikalakattega, teine munakatte ja tuunikalakattega (kaks kihti üksteise peale), kolmandale kihile panna munakate ja lisaks sinna peale raputada hakitud muna.
Võimalusel lasta seista järgmise päevani, et maitsed seguneksid.
Väga hea võileivatort tuli! Algselt plaanisin tehe majoneesiga, kuid olen väga rahul, et tegin hapukoorega! Lihtne ja maitsev ja parajalt mahlane!
Külmkapis säilitasin toidukilega kaetult.