Charlene laeval: šampanjadušš pahandas inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlene Rennit
Charlene Rennit Foto: Indrek Galetin

Lauljatar Charlene Rennit pidas reisilaeval Baltic Queen maha nii raju sünnipäevapeo, et pritsis väidetavalt pooled baaris olnud inimesed šampanjaga üle.

Pealtnägijate sõnul olla turvamehed laeval pidulisi korrale kutsunud, et nad šampanjat pauguga ei avaks, kuid ometi olevat Charlene läinud lavale ja vahuveinipudeli pauguga lahti teinud, nii et pooled lähemal viibinuist kasta said, kirjutas Õhtuleht.

«Pooli inimesi ma küll täis ei pritsinud, sest seal oli oma 3000 inimest, võib-olla sadakond said šampanjapritsmeid, aga peamiselt olime ikka meie märjad,» rääkis sünnipäevalaps lustakast reisist Rootsi, mille sõbrad talle sünnipäeva puhul korraldasid.

22-aastaseks saanud neiu sõnul on tal kahju, kui ta kellelegi pahameelt valmistas.

«Charlene sai sünnipäevaks pudeli šampanjat, sealt võib-olla midagi pritsis, aga dušši ta küll kellelegi ei pakkunud ja terve laev nüüd küll ei uppunud,» kinnitas sisustusfirma ShiShi üks omanikke Mart Haber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles