Miss Californiale jäeti ta tiitel alles

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iludusvõistluse korraldaja, miljardär Donald Trump jättis Miss Californiale Carrie Prejeanile ta tiitli alles.

21-aastast Prejeani ohustas missitiitli äravõtmine ajakirjanduses ilmunud topless-fotode tõttu, kirjutab Wenn.

Naise arvates puhuti tema ümber skandaal lõkkele mitte topless-fotode pärast, vaid sellepärast, et ta Miss USA valimistel julges välja öelda oma arvamuse samasooliste abielude suhtes.

«Ma ei  poolda samasooliste koos- ega abielu ega hakkagi kunagi pooldama,» on ta seisukoht.

Pärast seda avaldati internetis fotod, kus ta on paljast rindadega.

Eile aga teatas iludusvõistluse korraldaja, miljardär Donald Trump New Yorgis antud pressikonverentsil, et Prejeanile jäetakse Miss California tiitel alles.

«Need fotod tehti siis, kui ta oli 17-aastane, see tähendab alaealine. Ka on internetis avaldatud fotosid töödeldud paljastavamaks. Talle jääb Miss California tiitel alles ja ma olen kindel, et ta on seda väärt,» lausus Trump.

Trump lisas, et peab Carrie Prejeani targaks, intelligentseks, ilusaks ja tugevaks naiseks, kes ei lasknud end juhtunust segada.

Miss California tänas oma õde ja vanemaid talle avaldatud toetuse eest ning jumalat, et tal oli võimalik Miss Californiaks saada.

Ka mõistis ta hukka fotograafi, kes temast tehtud topless-fotod internetti riputas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles