Diskojumal Joey Negro maabub sel reedel Privé DJ-pulti

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diskojumal Joey Negro maabub sel reedel Privé DJ-pulti
Diskojumal Joey Negro maabub sel reedel Privé DJ-pulti Foto: Club Privé

29. märtsil esineb klubis Privé kaua oodatud diskojumal Joey Negro, kes pidi algselt üles astuma klubi 10. juubelil, ent seoses Londoni halvanud lumetorimiga oli sunnitud esinemise tühistama.

Joey Negro on klubis, et tõestada üritusel House meets Disco raames, et disko pole kindlasti mitte surnud vaid elab edasi sama säravalt nagu oma hiilgeaegadel! Ei ole ilmselt ühtegi klubikülastajat, kellele poleks tuttav Joey Negro superhitt "Make A Move On Me".

Nüüd, pea kakskümmend aastat hiljem on mees nimega Dave Lee ehk Joey Negro või Sunburst Band jätkuvalt tantsumuusika üks kõvemaid tegijaid, mida kinnitab kõnekalt ka fakt, et mees on iga aasta ülemaailmses DJ Mag'i TOP 100-s. Ta jätkab oma rada, tutvustades inimestele väga erinevaid muusikastiile, mille ta pakib kokku eklektilistesse ja põnevatesse DJ-set'idesse.

"Ma olen pidevalt stuudios, tehes vanast kraamist uut ja huvitavat – kõik selle heaks, et inimestel klubides oleks põnevam. Ma ei saa sinna midagi parata, et mu südamesooviks on rahvast muusika koha pealt harida. Isegi, kui ma pean selleks päevade kaupa stuudios lugude kallal vaeva nägema. Samuti ei saaks ma olla produtsent, olemata samal ajal DJ ning arvatavasti ei saaks ma ka DJndusest lõpuni aru, kui ma ei mõistaks, kuidas teha muusikat," ütleb Joey enda loomingu kohta.

Produtsendina on ta teinud koostööd paljude staaridega – alates Lionel Ritchie'st kuni Seal'ini. Viimati esines Joey Negro Privés neli aastat tagasi, olles tookord klubi kuuenda sünnipäeva peaesinejaks ning jättes siinsele publikule kustumatu peoelamuse.

Õhtu alguses valib muusikat DJ Defkut.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 14€, flyeriga 10€, family-listiga 7€. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine telefonil +372 56256000

NB! Kõik, kes lisavad end selle ürituse Facebooki listi ATTENDING, pääsevad klubisse esimesel tunnil tasuta. Alates kella 01:00 on nimed family-listis. Üritus asub SIIN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles