Londoni taksost leiti Briti peaministri meiginipid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Brown reedel Bradfordis.
Gordon Brown reedel Bradfordis. Foto: AP / Scanpix

Jumestades Briti peaminister Gordon Browni, peate esmalt tema näol kasutama helendavat meigipõhja, seejärel peitekreemi, et lõpptulemuseks oleks tasakaalus jumestus, selgub ühest Londoni taksosse jäetud konfidentsiaalsest toimikust.


Kui 58-aastase Browni meikimiseks läheb vaja üht purki peitekreemi, nagu toimikust nähtub, ja ta näeb välja nagu juuresoleval fotol, siis jääb üle vaid imestada, milline näeb peaminister välja ilma peitekreemita, kirjutas ajaleht

The Guardian

.

Toimiku oma taksost avastanud sohver andis need üle tabloidile The Sun.

Browni kantselei tunnistas The Sunile, et üks peaministri büroo noorem töötaja unustas jumestusjuhendi taksosse ja tänas ajalehte nende tagastamise eest.

Peale selle oli dokumentide hulgas ka juhised, kuidas käituda kuluhüvitiste skandaali ajal, ning Browni peatse Yorkshire'i visiidi ajakava.

Browni eelkäija Tony Blair kulutas enda jumestamisele aastatel 1999-2005 1800 naela maksumaksja raha. Kuigi Brown pole meigi jaoks tehtud kulutusi avaldanud, võib see tähendada, et ta ei pruugigi eriti palju erineda oma väljanägemise pärast aktiivselt hoolt kandnud eelkäijast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles