Pöörane võistlus: otsitakse Raplamaa pikimaid küüsi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsitakse Raplamaa pikimaid küüsi!
Otsitakse Raplamaa pikimaid küüsi! Foto: Promopilt

Rappeli Keskus korraldab koostöös Ideaal Kosmeetika kauplusega tänavu juba kolmanda kõmulise mõõduvõtmise – sedapuhku otsitakse Raplamaa pikimate küünte omanikku, kellel avaneb võimalus poputada oma küüsi USA tuntuima küüneeksperdi Sally Hanseni toodetega.


Keskuse turundusjuhi Priit Seäski sõnul on Rappeli Keskuse eestveetavate võistluste sari saanud sisse suure hoo ning kuna keskuses on nähtud liikumas väga ilusate ja pikkade küüntega naisi, otsustati üheskoos Ideaal Kosmeetika kauplusega, et need naised võiksid omavahel küünte pikkuses suisa võistelda.

«Eesti naised on lausa üle maailma tuntud parima maniküüri poolest,» kinnitas ka Ideaal Kosmeetika kauplust esindava Renalko Kaubanduse OÜ turundusjuht Margot Kihulane ning lisas, et Raplamaa naised paistavad oma küünte eest usinasti hoolitsevat, kuna küünehooldustooted on seal väga minev kaup.

Et aga osaleda pikimate küünte otsingutes, tuleb huvilistel täita ära Rappeli Keskuse Ideaal kosmeetika kaupluse müüja käest saadud ankeet ning lasta oma küünte pikkus fikseerida.

«Mõõtma hakkame parema käe nimetissõrme küünevallist küünetipuni – kuna enamik inimesi on paremakäelised, peaks see andma kõigile osalejatele võrdsed võimalused,» selgitas Kihulane ning lisas, et võistlustulle oodatakse Raplamaa elanikke, kes on vähemalt 18 aastat vanad.

Kihulase sõnul tasub võitlusest kindlasti osa võtta, kuna selline kampaania on Eestis esmakordne ning auhind on osalemist väärt. Nimelt täiendab kauplus võitja kodust ilutoodete sahtlit küünehooldustoodetega USA kiidetuimalt küüneeksperdilt Sally Hansen’ilt, kes on tuntud kaasaegsuse, moeka stiili ka kõrge kvaliteedi poolest.

50 euro väärtuses küünehooldustooteid leiavad omaniku 12. aprillil Rappeli Keskuses toimuval ostuööl, seni on võistluse hetketulemustega ennast aga võimalik kursis hoida keskuse Facebooki lehel.


Varasemalt on Rappeli Keskus raplamaalaste seast otsinud nii suurima jala omanikku ja saledaimat naist

Suurima jala otsingutelt väljus võitjana Priit Lauri jalanumbriga 52, kes sai preemiaks paari jalatseid omal valikul. Raplamaa saledaimaks naiseks kuulutati aga 20-aastane Kertu Roosla, kelle pesusahtel täienes mitme komplekti uue kevadise pesu võrra.

Keskuse turundusjuht Seäsk vihjas, et peagi on tulemas võitlusi ka keskuse kõige väiksematele külastajatele, kes saavad panna proovile oma kunstioskused. «Kuid sellest räägime lähemalt juba järgmisel kuul,» jättis Seäsk võitluse detailid esialgu veel saladuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles