Sel reedel esmaesitlus klubis Privé - laval uue kavaga viiuli-trio Violina!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Violina
Violina Foto: Club Privé
Sel reedel, 15. mail, astub klubi Privé lavale komeedina muusikataevasse lennanud trio Violina, mis koosneb kolmest särtsakast ning kaunist viiuldajast, kes esitavad elektriviiulitel kaasaegseid töötlusi superhittidest, nagu "Thriller", "I will survive", "Toxic", "Tuljak" ja paljud teised tuntud lood. Esimest korda astub kollektiiv publiku ette uue kavaga, millega juba maikuu lõpus alustatakse maailmavallutust Hispaanias 4000-pealise publiku ees.
"Ootame reedest kontserti põnevusega, sest see on VIOLINA esimene kontsert kavaga, mis on spetsiaalse rõhuga klubimuusikal ning millega sõidame kuu lõpus Hispaaniasse esinema! Tuleb vinge show, sest laval on pikad siredad sääred, kuldsed kleidid, valged elektriviiulid ja kindlasti anname endast viimasegi poweri välja, nii et poognajõhvid tolmavad ja klubi väriseb,

" lubavad Violina liikmed Johanna, Daana ja Käll.

Lisaks Violinale keerutavad plaate JP ja Chris Mil, kes alustasid koos mängimist paar aastat tagasi ning sellest ajast on nende koostöö sujunud tõusvas joones, mille käigus on avastatud uusi ja huvitavaid lugusid mängides samal ajal ka vana head house´i. Nende poolt mängitu on peamiselt suunatud neile, kes armastavad eelkõige tantsumuusikat igal ajal ja igal pool. JP ja Chris mil on resident DJ-d sellistel pidudel nagu ""Hed Kandi" ja "100% Stereo" klubis Prive. Neil on au olnud koos mängida selliste nimedega nagu Widenski, Tim Andresen, Jim Breese, Phil Faversham, Robin Burrowes, Gary Ward, Kelly Marie ja Jamo.


Vaata Violina videot siit: http://www.youtube.com/watch?v=4bk4uNgZdhk

Vaata reeded Privés videot siit: http://www.youtube.com/watch?v=-jSR4yMOGa0


Privé uksed avatakse kell 23.00 ning suletakse kell 5:00! Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: + 372 5625 6000

PS! Naistel nüüd võimalik klubisse tasuta saada. Vaata SIIT!


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles