Karolin Kuusiku riided on nõutuimad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin ja Mihkel
Karolin ja Mihkel Foto: Indrek Galetin

Laupäeval, 15. märtsil, Rotermanni Kaubamajas toimuval Cosmo Glämmilaadal tahaksid moesõbrad kõige rohkem tutvuda moekunstniku, MIMI peatoimetaja ja hiljutise FHMi kaanestaari Karolin Kuusiku garderoobiga.




Nii selgus ajakirja Cosmopolitan korraldatud tänavaküsitlusest, milles osales 199 vastajat. Üks favoriite oli ka laulja Eda-Ines Etti.

«Kui minu riietes käiks rohkem inimesi, haihtuks varsti legend Eesti naiste naiselikkusest! Mul on ju kapis ainult tobedate piltidega meeste T-särgid,» kommenteerib Karolin Kuusik ise.

Nii Karolin Kuusik kui ka Eda-Ines Etti tulevadki Glämmilaadale oma rõivastega kauplema. Lisaks saab laadalt osta valitud palu Heidy Purga, Ines Karu, Merlyn Uusküla, Liisi Eesma, Kristi ja Mari Ojasaare, Beatrice’i, Laura Kallasvee ning teiste stiilsete naiste garderoobidest. Müüjaid tuleb kokku 80.

Cosmo Glämmilaada eesmärk on ühendada omavahel naiselik ostukirg ja säästlik mõtlemine – selleks, et garderoobi uuendada, ei pea ilmtingimata ostma uusi ja kalleid riideid. Teiste, palju reisinud moehuviliste müüki toodud asjade seast on kerge leida efektseid ja unikaalseid ning sealjuures ka taskukohaseid pärleid.

Kohale oodatakse ostuhuvilisi mõnesaja ringis. Pääse maksab 50 krooni ja pool piletitulust läheb HIV-positiivsete naiste tugigrupi Life Is Going On (LIGO) tegevuse toetamiseks.

Cosmo Glämmilaat toimub juba järgmisel laupäeval, 15. märtsil, algusega kl 16 Rotermanni Kaubamajas, Rotermann Fashion City raames (mis omakorda ootab külastajaid 14. märtsil kl 20 algavale moe-show‘le «Alice Imedemaal»).



Eelmise glämmilaada pildid leiab siit: http://www.cosmopolitan.ee/glammilaat2007/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles