Pantokraator esitleb Tallinnas "Tormidesööjaid"

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pantokraator tänavustel tartu muusikapäevadel.
Pantokraator tänavustel tartu muusikapäevadel. Foto: www.panto.ee

Viru Folgi üks peaesinejaid Pantokraator esitleb oma uut plaati 21. mail kell 20 Tallinnas klubis Tapper.


Etnoproget rammiv Pantokraator on unikaalne nähtus Eesti rokikogukonnas. Esimesest tegudeperioodist, kus tunnustatud-kiidetud bänd oli osaline kõigil väärtfestaritel, sai mööda 17 aastat.

Nüüd on kunagi ülipopulaarne ansambel tagasi ja selle tähistamiseks on valminud heliplaat "Tormidesööjad" ning "Valge raamat", mis räägib rockansambli Pantokraator imelistest seiklustest, eneseületustest ja arvukatest lollustest Suure Bänditegemise Aastail (1981 kuni 1992).

Lisaks rikkalikule pildimaterjalile on raamatu kaante vahel kolm CD-plaati: avaldamata lugudega plaat, 1990. aastal välja antud LP koos lisadega, ja täiesti uus album "Tormidesööjad".

Pantokraatori koosseisu kuuluvad praegu Triinu Taul - laul, torupill; Lauri Saatpalu - laul; Erik Sakkov - süntesaatorid; Taavi Langi - kitarr; Roland Puusepp - trummid; Henno Kelp - bass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles