Naistele: stiletod jalga ja jooksma!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilettojooks Kaarli puiestee alleel, 22.05.08
Stilettojooks Kaarli puiestee alleel, 22.05.08 Foto: Maria Vahuri
Võrguajakiri Femme korraldab kolmandat aastat järjest Stilettojooksu, kuhu oodatakse osalema kõiki kõrgeid kontsi kandvaid naisi. Stilettojooks toimub 21. mail algusega kell 19.00 Tallinnas Tammsaare pargis.

«Stilettojooksuga kuulutame avatuks kingade ja miniseelikute kandmise hooaja. Jooksu eesmärgiks on propageerida naiste kauneid jalgu ning kõrgete kontsade kandmist,» märkis Silvi Grigorjeva võrguajakirjast Femme.

Jooksule oodatakse osalema naisi alates 18. eluaastast. Jooksudistantsi pikkus on 100 meetrit, võistlusel osalemiseks peab minimaalne kontsakõrgus olema 8 cm. Kingad ei tohi olla täistallal!

Lisaks osalejatele endile võistlevad omavahel ka nende kingad. Nimelt pildistatakse kõige omanäolisemad ja efektsemad kingad üles ning Femme lugejad saavad nende seast oma lemmikud valida. Hääletus toimub www.femme.ee. Kõige äkilisemate kingade omanikud saavad ka äkilised kingitused!

Stiletojooksule eelregistreerumine lõpeb Internetis www.femme.ee/stiletto 21. mail kell 15.00. Kes jääb kirjapanekuga hiljaks, tulgu lihtsalt jooksupaika kohale!

Jooksust osavõtt on kõigile tasuta!

Vaata pildigaleriid eelmise aasta meeleolukast Stilettojooksust Kaarli puiesteel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles