Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Londonis avati üheks ööks maiustustest pungil hotell

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Pildid maiustustest võivad söögiisu ära ajada.
Pildid maiustustest võivad söögiisu ära ajada. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal sai Londonis  Sohos olla ühe öö hotellis, milles oli tuhandeid maiustusi.

Selles olnud olid hommikuks ära söönud isegi maiustustest mööbli, edastab metro.co.uk.

Sellise hotelli lõid eksperimendi korras Briti firma Tate and Lyle Sugars ning selle firma esindaja sõnul oli tegemist maiustustesõltlaste paradiisiga.

Külastajad said end hotelli süüa läbi seinte ja akende. Selles hotellis leidusid näiteks vaibad, mis koosnesid 2000 mandlipätsist ja 1081 beseest, mis olid käsitsi kokku pandud. Lillevanikud olid tehtud aga marmelaadist.

Dean Streetil asunud hotellis oli kolmel korrusel ja kaheksas ruumis välja pandud väga palju söödavat kunsti.

Aknalauad olid aga näiteks koorekaramellist. Vannid aga olid täis karamelli popkorni. Raamaturiiulitel leidus kompvekkidest valmistatud raamatuid.

Magusahotelli loomises osales 14 kunstnikku, kellel kulus 3000 tundi tööd, valmistamaks 600 kilogrammist suhkrust taieseid.

 «Loodame, et meie magusahotell andis paljudele köögis eksperimenteerimiseks inspiratsiooni,» lausus Tate and Lyle Sugars pressiesindaja James Whiteley.

Pilte vaata siit.

Tagasi üles