Aasta stiilseim jalgpallur Ragnar Klavan disainis endale ülikonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jelena Rudi

Baltmani stiilseima jalgpalluri tiitli pälvinud ning hetkel hinnatuim Eesti jalgpallur Ragnar Klavan disainis endale luksusliku eritellimusülikonna. Varem on rahva poolt stiilseimaks valitud ja sama auhinna pälvinud Sergei Pareiko ja Tarmo Kink.

Stiilseima jalgpalluri tiitel on Ragnar Klavanile suureks rõõmuks ning uhkuseks. «Taoline tähelepanu on igati positiivne – see loob hea maine ning tõstab esile Eesti jalgpalli, mõeldes siinjuures just noortele. Rääkides rõivastusest, siis ülikonda igapäevaselt ma ei kanna, samas üksjagu paljudes olukordades peab välja nägema väljapeetud ning šikk. Kanga valikule mõeldes eelistan minimalistlikku ühetoonilist ülikonda,» kommenteeris Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan.

Baltmani peadisaineri Antonio sõnul valis Ragnar ülikonna jaoks väärika Inglise kangatootja Dormeuili tumesinise kanga. «Ragnar hindab klassikalist skandinaavialikku elegantsi ja lihtsaid ajatuid lahendusi, olles jätkuvalt väga kaasaegne. Kanga valiku puhul ei läinud Ragnar välja edevuse, vaid kvaliteedi peale, valides kanga, mida võib automaailmas võrrelda Aston Martiniga.»

Aasta stiilseima  jalgpalluri valimise eesmärgiks on inspireerivate sportlaste ja tuntud jalgpallurite kaudu innustada noori ning kasvatada uus põlvkond ülikonnakandjaid.

Baltman kingib aasta stiilseimale jalgpallurile eritellimusülikonna, mille valikus on esindatud Inglismaalt pärit Dormeuili kangad, kus 170 aasta pikkune ajalugu ning kogemus on tihedalt kombineeritud uusimate tootmismeetoditega loovad laia kollektsiooni unikaalseid materjale.

Vaata pilte! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles