Mehed eelistavad abielluda brünettidega?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed eelistavad abielluda brünettidega?
Mehed eelistavad abielluda brünettidega? Foto: SCANPIX

Väidetavalt eelistavad mehed blonde naisi, kuid hiljuti Suurbritannias tehtud uuring lükkas selle ümber.

Mehed eelistavad pikaajalistes suhetes olla ja abielluda hoopis brünettidega, kirjutab The Telegraph.

Uuring näitas, et mehed peavad tumedate juustega naisi ratsionaalsemateks, sügavamateks ja mõistlikemateks kui nende blonde suguõdesid.

Samuti arvasid uuringus osalenud mehed, et brünetid hoolitsevad oma välimuse eest paremini ning on paremad kokad ja majapidajad.

Meeste arvates on tumedate juustega naised magamistoas valmis rohkem seksiga eksperimenteerima ning nad oskavad rahaga paremini ümber käia.

«Meestel on oma nägemus, mis värvi juustega naisi nad eelistavad. Samas värvivad naised oma juukseid sageli moes olevat juuksevärvi või järgivad staaride juuksevärvi,» teatasid uurijad.

Nüüdne uuring siiski lõhkus vana müüdi, et blondiinid on meeste silmis atraktiivsemad.

Uuringu tarbeks küsitleti 1000 meest. Neist 54 protsenti sõnas, et valiks oma abikaasaks brünettide juustega naise, 16 protsenti blondide juustega ning 30 protsendil ei olnud naiste juustevärvi suhtes eelistusi.

Mis aga puutus tüdruksõpra, siis 48 protsenti meestest valiks pruunide juustega tüdruksõbra. Igast neljast mehest üks valiks blondiini tüdruksõbraks ning 27 protsendil ei olnud naise juuksevärvi suhtes eelistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles