Maarja-Liis Ilus peab publiku tagasisidet kõige olulisemaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne Plaat 2013. Maarja.
Kuldne Plaat 2013. Maarja. Foto: Viktor Burkivski

«Mina pean kõige olulisemaks publiku tagasisidet ja see konkreetne auhind antaksegi vastavalt sellele, kas plaat on edukas. Kui plaat on edukas, siis järelikult läheb see inimestele ja fännidele korda,» ütleb lauljatar Maarja-Liis Ilus, kes pärjati «Kuldse plaadi 2013» jagamisel aasta naisartisti tiitliga.

«Eri artistidel on erinevad eelistused ja kui rääkida Eesti muusikaauhindade jagamisest, siis seal teeb valiku piiratud seltskond ehk muusikakriitikud, mis on ühtpidi oluline,» arutleb Maarja teemal, milline väljaantav Eesti muusikaauhindadest artistile kõige väärtuslikum võiks olla, vahendab Õhtuleht.

«Kindlasti on olulised ka raadioedetabelite hääletused, sest need näitavad, kuidas inimestele lood korda lähevad. Muusikakriitikute arvamust ei tasuks unarusse jätta, aga kui ma peaks valima, siis on mulle tähtsam publiku tagasiside, sest tänu neile saab teha kontserte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles