FAK: Ansipi kohting paavstiga ja Leplandi stiilimuutus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faktuaalne kaamera
Faktuaalne kaamera Foto: TV3

Eesti parim naljashow «Faktuaalne kaamera» toob täna vaatajateni eriti eksklusiivse materjali. Kaitseväe kõhutõve ja ilmatüdruku valimise teemadele lisaks avalikustatakse ka Ott Leplandi stiilimuutuse ja Andrus Ansipi salaja toimunud kohtumise tagamaad.

«Faktuaalsel kaameral» õnnestus sisse häkkida Vatikani turvakaamerasüsteemi ning ligi pääseda materjalile, kust on näha, et peaminister Andrus Ansipi on täiesti salaja kohtunud uue Rooma paavstiga. Ansip andis paavstile üle kutse Eestisse 700-aastase orjaöö alguse aastapäeva suurpidustustele, kuid lindile jäi ka mõnevõrra isiklikum vestlus.

Ühtlasi õnnestus «Faktuaalse kaamera» uuriva ajakirjanduse divisjonil välja selgitada, et Ott Leplandi uued prillid pole noore laulja imagos juhuslik muutus. Eurolauliku lõtvuma kippuvat mainet on tulnud tõstma imagoloog Linnar Priimägi ning koos otsitakse senisest võimsamaid hoobasid publiku hullutamiseks.

Lisaks on saates oodatud eksklusiivintervjuu kindral Kuperjanoviga, unikaalsed kaadrid NATO esimese fekaalkaitsekeskuse rajamisest Nursipallu ning hetked «Seitsmeste uudiste» uue ilmatüdruku konkursilt. Samuti saab tänasest saatest teada, milles seisneb Riigikogu liikmete töö ning mitu sekundit on jäänud hetkeni, mil uus vabadus on sama pikk kui vana.

«Faktuaalse kaamera» erilised faktid toovad televaatajani Henrik Normann, Henrik Kalmet, Märt Pius, Priit Pius, Kaspar Velberg ning Liis Lass.

«Faktuaalne kaamera» on TV3s pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles