Veigo: olen mures Liliti ja meie ühise lapse tuleviku pärast

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsessid Triinu ja Lilit
Printsessid Triinu ja Lilit Foto: AFP / Scanpix
Tõehetkes osalemise ajal olid Veigo ja Lilit lahutamas oma kaks aastat kestnud abielu. Saade tegi neist tõeliselt kollased kangelased. Eriti nautis meedia tähelepanu Lilit, kellele kuulsus ja tähelepanu on Veigo sõnul alati elu suurim eesmärk olnud.

Türilt pärit 30-aastane Veigo ei ole siiski nõus, et saade oleks ära rikkunud tema tuleviku. Pigem on mees mures Liliti ja nende ühise lapse pärast.

«Õnneks on meedia tähelepanu minu suhtes üsna leige olnud. Tähelepanu on pööratud ikkagi Lilitile, kes naudib seda suurima mõnuga. Ka minuga kooselu oli Lilitil üks pidev ettetrügimine. Ta tahtis pidevalt tähelepanu, teha midagi sellist, kus teda märgatakse ja tal oli ka paar head töökohta, kus ta sai kuulsust minu kaudu.»

Siiski peab Veigo oma eksabikaasat väga hooletuks emaks. «Kui millegi pärast üldse muret tunda, siis meie ühise tütre heaolu pärast.»

«Pärast seda, kui me Lilitiga lahku läksime on laps tunduvalt rohkem hooldatud, tunduvalt rohkem puhas, ma tegelen temaga ise ja mu vanemad aitavad ka, kui mind ennast ei ole.»

«Tunnen muret lapse ema pärast ja lapse tuleviku pärast. Lilit toodab ju pidevalt juurde intriige, igasuguseid huvitavaid pilte ja videosid. Aga see ju toob tulevikus kellele tagasi? Mina suudan ju ennast kaitsta, aga tulevikus peab ju hakkama kaitsma ka meie järeltulijat. Lapsed on ju väga õelad, nagu me teame.»

Ometi ei kahetse optimistlik Veigo midagi, sest elu läheb ju edasi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles