Defkut tähistab 16. mail oma 10. aastapäeva kohvikus Moskva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defkut
Defkut Foto: Kohvik Moskva
D.R. Creative Consulting OÜ korraldab oma peamisele artistile - DEFKUT - glamuurse peo tähistamaks aastakümmet urban muusika valdkonnas. Defkut on meelelahutaja, tuntud bränd Eesti ööelus ja ka mujal Euroopas. 16. mail 2009 aastal saab täpselt 10 aastat tema esimesest ametlikust showst.

Kõik sai alguse Prantsusmaal, kus ta elas kogu oma elu. Ta alustas oma teekonda Pariisist, Lyonist ja Genevast, kus ta korraldas erinevaid pidusid ja esinemisi oma ülikoolis. Nüüdseks teatakse teda aga kui ühe parima klubi DJ-na nii Skandinaavia maades kui ka Baltikumis. Muusikastiilidest on ta pühendunud enamjaolt RnB'le ja Hip Hop'le, kuid mõnigi kord võib kuulda tema esinemistes ka Dancehalli, Latinot ja Reggeatoni.

Defkut on väga oskuslik muusika valija, kelle eesmärgiks on kuulajate meelt lahutada ning tuua kõik tantsuplatsile oma oskusi näitama. Defkut arendab ennast pidevalt edasi, täiustades nii miksimisoskusi kui ka mikrofoni kasutamise võimalusi. Teda DJ-puldis nähes ootab teid ees elukogemus.

Defkut on jaganud oma muusikat väga paljudele ja soovib oma 10. aastapäeva Teiega tähistada:

Kus: Kohvik Moskva
Millal: LAUPÄEV 16. mai 2009 (alates 23st)
Host: DEFKUT (5 Star Generals)
Selecta: DJ RAHIM (MP/DR.Ent)
Muusika: RnB - Soul - Hip Hop
DressCode: ELEGANTNE - STIILNE - Avalda muljet!!
Pilet: 150/100 (Moskva kaart ja FriendList)
FriendList: saada email aadressile friend@dr2cm.com

Tule ja ühine DEFKUT'iga tähistamaks tema 10. aastapäeva ühel glamuursemail üritusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles