Jõuliselt värske energiaga rokkbändid lennutavad kevadist Sinilindu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epoche
Epoche Foto: promo

Juba täna õhtul saab klubisse Sinilind tulla kuulama värsket muusikat kolme omanäolise bändi esituses - The Princes, Epoche ning erikülalisena astub ülesse ka I Wear*Experiment.

«Lubame publikule tulist ja lundsulatavat muusikaelamust, et saaksime kevade väärikalt vastu võtta,» räägib Epoche laulja Kai Anni.

Epoche andis nädal tagasi välja ka uue singli «Masquerade», mis on hästi vastu võetud juba raadio Mania ja Raadio 2 tegijate ning kuulajate poolt.

Progerokk bänd The Princes, kes üllitas uue loo «Money» märtsikuu esimesel päeval, on end Eesti publikule käinud näitamas saates «Terevisioon».

Erikülaline, komeedina Eesti muusikataevasse tõusev, I Wear*Experiment on pakkunud muusikaelamusi Raadio 2 kuulajaskonnale oma nädalademoks valitud looga «Memories».

Kai Anni lisab juurde, et kõik muusikagurmaanid, kes peavad lugu uuest ja huvitavast kodumaisest loomingust, peaksid kindlasti täna Sinilindu kohale tulema, sest «mine tea, millal jälle saab sellist mitmekülgset värsket muusikat ühel kontserdil kuulda».

Täpsema info kontserdi kohta leiad SIIT!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles