Hispaania Päikeserannikul jahitakse alligaatorit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alligaator
Alligaator Foto: SCANPIX

Hispaania Päikeserannikult Mijasis asuvate laguunide juurest leiti alligaatori jalajälgi.

Asjatundjate hinnangul võib Majada Verde piirkonnas liikuv alligaator olla kaks meetrit pikk ja kaaluda 70 kilogrammi, edastab mtv3.fi.

Veebruari lõpus teatas laguunide lähedal elav isik politseile alligaatori nägemisest. Ta nägi looma üsna veepiiri lähedal.

Hispaania loomakaitseameti Seprona andmetel jahitakse nüüd seda roomajat. Arvatakse, et alligaator on hetkel peidus, kuid õhutemperatuuri tõustes peaks ta minema toitu otsima. Soojus kiirendab seedimist ning alligaatoril tekib nälg.

Laguunide lähedale püstitati hoiatussilte alligaatoriohu kohta. Seprona esindaja arvates ei ohusta alligaator siiski otseselt inimesi, kuid siiski ei soovitata temaga kokku puutuda.

Politsei ei välistanud, et see alligaator võis kunagi olla lemmikloom ning nüüd jäeti see lihtsalt laguuni. Politsei ei ole alligaatori kadumise kohta teadet saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles