Galerii: Roberto eksklusiivne sünnipäev Deja Vu`s

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto De Silvestri suurejooneline 32 sünnipäev Lounge Deja Vu´s
Roberto De Silvestri suurejooneline 32 sünnipäev Lounge Deja Vu´s Foto: Erik Riikoja
Läinud reedel pidas Lounge Deja Vu´s oma 32- sünnipäeva «Unistuste printsessist» tuntud Monte Carlo rikkurist privaatpankur Roberto De Silvestri. Sünnipäeva puhuks oli Lounge Deja Vu broneeritud eksklusiivselt vaid Robertole ja tema kutsutud külalistele.

Sünnipäevale oli Roberto kutsunud oma lähimad sõbrad Eestist ja kohale olid lennanud isegi tema parimad kamraadid Monacost.

Peoperemees kostitas oma külalisi rikkalikult, pakkudes parimaid itaaliapäraseid suupisteid koos magusate maasikatega - luksuslik Moét & Chandoni šampanja voolas lausa ojadena.

Sünnipäevatuju aitasid luua Dj Hannes Kalamäe poolt mängitud itaalia hitid, mida muutsid veel rütmikamaks ja lõbusamaks Reigo Ahvena trummimäng ja kaunid tantsijannad.

Külaliste hulgas oli palju Eesti tuntud ärimehi ja veel rohkem kauneid naisi. Loomulikult ei puudunud sünnipäevapeolt ka «unistuste printsessid». Kaunitarid kinkisid Robertole Barbie nukud.

Samuti kingiti ärimehele hulganisti kinnisi ümbrikuid, šampanjapudeleid ja kuldne printsikroon.  

Meeletu pidu kestis varajaste hommikutundideni.

Vaata pildigaleriid Roberto sünnipäevapeost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles