«Metsik koolivaheaeg» – film, milles kohtuvad pidu, seks ja narkootikumid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Metsik koolivaheaeg»
«Metsik koolivaheaeg» Foto: promo

Juba sel reedel, 22.märtsil, esilinastub Eesti kinodes pöörane draamafilm «Metsik koolivaheaeg», milles režissöör Harmony Korine on ekraanile toonud ka mitmed noored tähed - nelja noore neiu osades näeme Disney-staare Selena Gomezi ja Vanessa Hudgensit, Ashley Bensonit ning režissööri enda abikaasat Rachel Korine’d. Meespeaosas hiilgab James Franco.

Film, mille tegevus toimub Ameerika väikelinnas St.Petersburgis, Floridas, räägib neljast kuumast ja hullunud kolledžineiust, kes otsustavad röövida kiirtoidubistrood, et saada raha meeletult metsiku vaheaja jaoks. Aga see on alles algus… motellis lõbutsemine lõpeb vahistamise ja vanglaga.

Uimas ja seljas ainult bikiinid, päästab enne kohtusse minekut neid kohalik räppar Alien, kes viib nad ajaloo kõige metsikumale koolivaheaja reisile. Väljast karm, aga seest õrnahingeline mees, võidab tüdrukute südamed ning kaasab nad kuritegevusse, mis viib nad ootamatule ja unustamatule teekonnale.

Selena Gomez, kes on tuntud ka kui Justin Bieberi ekstüdruksõbrana ja kelle maine on armas nagu «america sweetheart», elas oma rolli väga sügavalt sisse tõdedes hiljem, et režissöör pani teda tegema kõike, mis vastandusid tema väärtushinnagutele.

«Ma ei uskunud, et ma oleksin kunagi võimeline kanepit suitsetama,» rääkis Gomez.

«See film on nii naljakas, täiesti segane, värvikas kui ka samas väga tõetruu ja mahlakas,» sõnab filmi üks peaosatäitja Vanessa Hudgens.

Tähelepanuväärne on see, et filmis saab näha sündmuseid ka reaalselt toimunud kevadvaheaja pidudest, kus on tavaline, et noored kaovad nädalaks ajaks lihtsalt pidutsema.

Näitlemise ja päriselusündmuste ühildamiseks sõitis režissöör öösiti ise ringi otsides põnevaid filmimiskohti ning rentis isegi toa pidutsejate korterelamus. Seega, film annab ülihea ja reaalse ülevaate segastest ja seksikatest Ameerika noortest ning «girls gone wild» on viidud täiesti uuele tasandile.

Ühel pressiüritusel küsiti Selena Gomezi käest kommentaari filmi mõjust tema noortele fännidele, mille peale 20. aastane noor tõusev näitlejanna vastas: «Ärge minge seda vaatama!»

Film «Metsik koolivaheaeg» esilinastub Eesti kinodes 22.03.2013.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles