Emma Watson hakkab mängima filmis «Viiskümmend halli varjundit»?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: SCANPIX

Kinnitamata andmetel kaalutakse uue filmi «Fifty Shades of Gray» (Viiskümmend halli varjundit) naispeaossa endist lapsnäitlejat Emma Watsonit.

See film põhineb kirjanik E.L. Jamesi samanimelisel erootilisel romaanil, kirjutab Holywood Reporter.

Watson ei ole seda kinnitanud ega ka ümber lükanud. Ta kirjkutas Twitteris, et selles filmis ta rollitäitmise kohta võidakse mõelda mida tahetakse.

«Mulle meeldiks see, tõsiselt meeldiks,» edastas näitlejanna.

Jutud, et Watson hakkab mängima kirjandusüliõpilast Ansatasia Steeli läksid liikvele kui grupeering Anonymous kräkkis Saksamaa filmistuudio Constantin Film serverisse ja avalikustas selle filmi tegemise ning Anastasia rolliga seotud e-kirju ja dokumente.

E. L. Jamesi raamatus kohtub Anastasia Steele`i nimeline üliõpilane kena ja jõuka, kuid tumedate saladustega noore ärimehe Christian Grayga.

USA stuudio Universal Pictures juhi Adam Fogelsoni kinnitusel peaks see film jõudma kinodesse 2014. aasta suvel.

«San aru, et paljude arvates ei peaks selle raamatu põhjal filmi tegema. Samas aga saaks teha väga hea filmi. Meie stuudio jaoks on selle tegemine nüüdsest esmaseks prioriteediks,» teatas Fogelson.

Ta ei täpsustanud, kes on käsikirja autor, kuid oletatakse, et selleks on kirjanik E.L. James ise. Samuti ei ole veel teada osatäitjaid ja režissööri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles