Aleksandr Tubin leiab, et Madars Apse sõitu alahinnati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Tubin
Aleksandr Tubin Foto: Simple Session / Kertin Vasser

Tartumaalt pärit 20-aastane rulataja Aleksandr Tubin on Simple Sessionil juba n-ö vana olija. Tema on ka üks neljast eestlasest, kes kvalifitseerus poolfinaali.

Noormees jäi oma sõiduga enam-vähem rahule. «No tegelikult oleks võinud veidike paremini minna. Kõik plaanitud trikid ei tulnud päris välja, aga muidu jäin rahule,» ütles Tubin ja lisas, et väga hea sõidu tegid eestlasest Raul Urberg ja Christofer Kerdt.  

Läti rulataja Madars Apse madalad punktid tulid Tubinile üllatusena. «Madars sõitis tegelikult väga hästi ja tegi näiteks selle pargis olnud punase toru peal päris «haigeid» asju, üritas sellel kogu pikkuses rulaga liugu lasta. Leian, et kohtunikud alahindasid teda,» lisas Tubin ja tunnistas, et eks kohtunikud näevad asju ilmselt veidi teistmoodi. «Žürii punktidest moodustatakse keskmine ja tegelikult on kõiki sõite üliraske hinnata, sest korraga on platsil neli sõitjat. Arvestada tuleb nii rulataja stiili, sõidu rütmi, milliseid obstaakleid sa täpselt kasutad ja kuidas oma sõidu kokku paned,» täpsustas Aleksandr Tubin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles