Internetis rattapoe püsti pannud Rasmus Paimre unistab suurelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Paimre
Rasmus Paimre Foto: Simple Session / Kertin Vasser

Nimi: Rasmus Paimre

Vanus: 22

Linn: Kilingi-Nõmme

Rula või BMX?

BMX

Mitmes Simple Session see sinu jaoks on?

Kokku vist umbes kuues, osalejana neljas.

Mis sind selle festivali juures köidab ja ikka ning jälle siia tagasi toob?

Siin on trikirattad, lihtne. Ise olen sõitnud juba kaheksa aastat ning põhimõtteliselt ka oma elu ja töö sellega sidunud.

Korraldate sõpradega ka kuskile kaugemale väljasõite?

Sel talvel ei ole veel jõudnud, kuid eelmisel aastal käisime Hispaanias. Sõidan ise ka ühe Hispaania firma team'is – Pirate BMX.

Kuidas sa sinna sattusid?

Läksime koos sõbraga Hispaaniasse, et Barcelona linna avastada ja seal ringi sõita. Seal on väga head kohad. Juhtusime ühele võistlusele, kus mul õnnestus 40 osaleja seas pro-klassis teisele kohale tulla. Ootasin autasustamist ja tegin juttu ühe ürituse korraldajaga, kellelt uurisin ühe kleepsu kohta, mis kõikide kohalike poiste ratastel oli. Tema ütleski, et kui ma tahan, siis saaksin ka selle firma team'i.

Mida see täpsemalt tähendab?

Selles team'is on kokku kuus sõitjat, mina olen ainuke eestlane, teised on hispaanlased. Oleme koos käinud näiteks ühel kümme päeva kestnud reisil Põhja-Hispaanias ja Lõuna-Prantsusmaal. Kogu reis maksti kinni ja meie saime lihtsalt sõita.

Alustasid eelmisel aastal ka oma internetipoega OnWheels. Kuidas sellega läheb?

Plaanid on suured, olen juba oma meeskonna kokku pannud. Pood areneb, toome maale erinevaid juppe, mida kuskilt mujalt Eestis ei saa. Hetkel oleme ainult veebis, kuid on plaan ka esindus avada.

Kuidas Nate Wesseli disainitud skatepark'iga tänavu rahule jääd?

Igal aastal on esialgu raske harjuda, aga saab hakkama. Mulle meeldib! Kui keegi ei saa siin sõidetud, siis lihtsalt ei osata sõita.

Kellele eestlastest edu ennustad?

Siin võib kõike juhtuda, kellel on hea päev, see sõidab hästi ja nii ongi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles