Need ehted võivad tappa!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kõusaare filmi "Kohtumõistja" meeleolukas afterparty Radissonis.
Kunstnik Pille Neeve, kes esineb ka kunstnikunimede all Billeneeve, bille tuul, willu endelitytar, Sybille Neeve ja Bille Neeve demonstreeris oma jõulisi ehteid, mis võivad tappa
Kadri Kõusaare filmi "Kohtumõistja" meeleolukas afterparty Radissonis. Kunstnik Pille Neeve, kes esineb ka kunstnikunimede all Billeneeve, bille tuul, willu endelitytar, Sybille Neeve ja Bille Neeve demonstreeris oma jõulisi ehteid, mis võivad tappa Foto: Viktor Burkivski

Coca-Cola Plazas esilinastus neljapäeval, 14. märtsil Kadri Kõusaare teine mängufilm «Kohtumõistja», mis on esimene ingliskeelne eesti film. Peale esilinastust toimus hoogne afterparty hotellis Radisson.

Linateoses tegi pisirolli ka Eesti tuntud ekstreemkunstnik Pille Neeve, kes esineb ka kunstnikunimede all Billeneeve, bille tuul, willu endelitytar, Sybille Neeve ja Bille Neeve.

Amatsoon eksponeeris meeleolukal afterpartyl oma rauast ehteid, mis mõne nõrgema närvikavaga meesterahva kindlasti jalust nõrgaks võtab.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles