Pidu ja jalgpall käivad Privés käsikäes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Club Privé
Tähelepanu kõik JK Nõmme Kalju fännid! Sel reedel, 8. mail, annab klubi Privé esimesele 200'le klubikülastajale ära tasuta pileti Nõmme Kalju ja FC Kuressaare vahelisele jalgpallimängule, mis leiab aset laupäeval, 9.mail, kell 17:00 Hiiu Staadionil.

Jällegi on võrratu võimalus ühendada hea pidu ja mõnus nädalavahetuse meelelahutus. Kalju mängud on põnevad jälgida ning kohal on linna lahedaim ja rõõmsameelseim roosa seltskond. Nõmme Kalju on ainus jalgpallivõistkond Eestis, kellel on igal mängul kohal meeletu hulk fänne, mis teeb iga mänguelamuse veelgi huvitavamaks ja nauditavamaks. Miks mitte liituda selle klubi tohutu fännibaasiga ja ühendada klubis käik laupäevase mänguga.



Reedel klubis Privé Eestit korduvalt külastanud Aaron Ross koos andeka lauljatari Yasmeeniga. Plaadimängijate taga annab oma panuse Eesti oma tegija, Dave Storm.

Hea pidu ja põnev jalgpall käivad käsikäes!

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100 EEK! Lisainfo www.clubprive.ee ning www.jkkalju.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles