«Elu pärast «Tõehetke»» – õnn ja õnnetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate Tõehetk 2. saade
Saate Tõehetk 2. saade Foto: Kanal 2

Kanal 2 erisaates «Elu pärast «Tõehetke»» pajatasid mängus osalenud oma elust pärast skandaalset telesaadet.

Klaire Kivisild-Kalinin

Klaire Kivisild-Kalininile esitatud küsimused puudutasid eelkõige tema abikaasat Jüri. Mehe õhutusel mängu jätkanud naine lahkus saatest tühjade kätega. «Mul läheb paremini. Naine on leidnud Jumala,» ütles Jüri. «Ega muud peale Jumala leidmise muutunud polegi,» tunnistas Klaire.

Kuigi hetkel on nad mõlemad ilma tööta, ei kaota nad lootust. Jüri soovib asju lahendada oma mõistusega, kuid Klaire küsib abi Jumalalt. Jüri tahaks maja maha müüa, et laenud ära maksta. Paraku on sellele raske ostjat leida. 

Veigo Kaaret

Veigo Kaaret lahkus saatest tühjade pihkudega, sest uskus, et tema suhet eksabikaasa Lilitiga on veel võimalik päästa. Ei Veigo ega Lilit osanud ette näha, et nende tuhas hõõgunud vaenutuli lööb saates lõkkele. Lilitile tegi tohutult haiget mehe tunnistus, et ta pole teda kunagi tõeliselt armastanud.

«Saade lõi meie suhted totaalselt sassi, meie suhe on siiani telefoni teel ja mitte kuigi sõbralik,» tunnistas Veigo. Ta ei saa öelda,  et saade rikkus ära tema elu. Meediatähelepanu põhjendas Veigo sellega, et eestlastel oli lihtsalt vaja verd näha - et noored abielluvad ja kahe aasta pärast minnakse lahku. Tegelikult olevat selline asi väga tavaline.

Veigo peab Lilitit järkuvalt hooletuks emaks, mees tegeleb lapsega tingimusteta ise. Kõige rohkem kardab ta lapse tuleviku pärast. «Minu elus saade küll midagi väga hulluks ei teinud, ei kahetse seda,» ütles Veigo.

Merje Laur

Merje Laur lahkus saatest 200 000 krooniga. Kuigi kiusatus edasi mängida suur, ei kahetse ta otsust. «Lugesin kommentaare. Inimesed annavad hinnangu jõle väikeste asjade pärast ja ei süvene üldse tervesse saatesse või artiklisse,» arvas Merje.

Võidetud rahast üle poole läks kohe pangale, osa väiksemate laenude ja õppemaksu peale, nii et kätte ei jäänud suurt midagi.

Peksmisjuhtumi asjad hakkasid pärast saadet kiiremini liikuma. Süüalused olid Merje pakutud karistusega rahul, kuid kohtunik polnud - ta pidas ühiskondlikku tööd liiga leebeks.

Saates palus elukaaslane Margus ühele põlvele laskudes Merje kätt. Millal pulmad tulevad? «Kõigepealt on vaja tähtsamad probleemid ära lahendada,» vastas Merje, kelle aja röövib hetkel kooli lõpetamine. Merjel hetkel tööd pole ja Margus peab leppima juhutöödega.

Ardi Tedrekin

Ardi Tedrekin tuli saatesse aususega naise südant tagasi võitma, kuid pidi leppima kaotusega. Teda vedas alt küsimus tõeliste sõprade kohta. «Paraku naine tagasi tulnud pole, elab ikka oma armukesega edasi,» ütles Ardi. «Läks nagu läks, aga ei ole hullu. Vähemalt olin aus.»

Ardi elab vanaviisi oma kahe tütre ja kassiga Haapsalu lähedal. Viimasel ajal on ta hakanud maalima. Saade tema ellu jälge jätnud pole, kogudus teda välja visanud ei ole. Kui tal peaks tekkima silmarõõm, küsib ta alati tütre käest, kuidas too asjasse suhtub.

Taivo Tüvist

Tisler Taivo minevikku jääb narkoäri ja kasiinosõltuvus. Taivo teenis aususe eest 100 000 krooni. Eelkõige tahtis ta tõestada perekonnale, et on muutunud. Saatesseminek oli alguses üldse naljaga pooleks. Suurem osa võidust läks varasemate pattude katmiseks.

«Kasiinoga meil on positiivne suhe, seal me ei käi. Nüüd küsitakse ka dokumente, et kes endale keelud peale pannud, need sisse ei pääse,» ütles Taivo.

Ülle Sõmera

«Seal oli paar sellist küsimust, mida ma ei tahtnud, et need ekraanile tuleks,» tunnistas Ülle. Võidetud poolest miljonist kroonist jäi pärast maksude maksmist järgi 395 000 krooni, mille eest ostis 2004. aasta Volkwagen Bora.

Ülle on eluga rahul, ta töötab edasi postiljonina ja kannab paljude silmis Põltsamaa tublima postiljoni tiitlit. «Paljud õnnitlesid, aga eks mõni oli kade ka,» muigas Ülle.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles