Ilukruiis muutis Jana Kase välimust!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naistepäeva puhul korraldas ajakirja Anne&Stiil ilutoimetaja Reet Härmat Silja Europal meeleoluka stiilikruiisi.

Ilu ja mood ärkasid ellu ajakirja Anne & Stiil stiilikruiisil Helsingisse 9.märtsil. Kui tavaliselt on üle lahe sõit igavavõitu, siis seekord jäi kruiisijatel aega vaata et vähekski.

Teel Helsingisse rääkis disainer Britt Samoson, kuidas komplekteerida targalt ja trendikalt oma garderoob uueks hooajaks, tuvastada oma figuuri head ja vead ning leida isikupärane stiil.

Tagasiteel mõnusalt ostureisilt ootas osalejaid Silja Europa konverentsisaalis rikkalik buffeelaud  ja kingikotid Lumene meigitoodetega. Põhjaliku meigikoolituse tegi Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmat, kes pani kevadsuve toonid õitsema meigimodelli, lauljanna Jana Kase palgeil.

Jutuks tuli ka nahahooldus, erinevad jumestusnipid ja meigitrendid. Jana Kase sõbratar, fotograaf Jelena Rudi pani ette teha lauljannale täielik stiilimuutus, et alati tumedat suitsusilma kandvast vampnaisest  sünniks kevadvärske muinasjutuprintsess.

Reet jättis jumestusest välja musta lauvärvi ja kasutas Jana näol õhkõrna BB kreemi koos valgustpeegeldava peitepliiatsiga, natuke roosat põsepuna, sarnal naturaalse tooniga päikesepuudrit. Kulmud said kaunilt kaarjaks ja silmaiirise pani särama beežikasroosa ja lilla lauvärvi kombinatsioon koostöös musta lainerijoonega.

Selle kevade kultus-huuletoon on fuksiaroosa – toon mõjub põhjamaiselt heledal nahal eriti värskendavalt ja muudab naeratuse säravvalgeks.

Modell ja meikar sai publiku aplausi osaliseks, uus lavaimidž oli sündinud ja fotograaf suundus  stiilimuudetud lauljannaga otse laevalt fotosessioonile!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles